Halı Saha Futbol Turnuvası Sona erdi: ŞAMPİYON YÜCETAŞ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halı Saha Futbol Turnuvası Sona erdi: ŞAMPİYON YÜCETAŞ
Haberin Tarihi: 5.6.2014 09:24:00 - Okunma Sayısı:2976 defa okundu.

Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Bahar Şenlikleri Halı Saha futbol turnuvası Final Maçında Gülbudak'ı 10-4 mağlup eden Yücetaş Şampiyon oldu.

Halı Saha Futbol Turnuvası Sona erdi: ŞAMPİYON YÜCETAŞ

 

            Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Bahar Şenlikleri Halı Saha futbol turnuvası Final Maçında Gülbudak’ı 10-4 mağlup eden Yücetaş Şampiyon oldu.

            Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla plaj Halı saha Futbol kompleksinde 24 takımın katılımı ile Mayıs ayı içersinde başlayan Bahar Şenlikleri Halı Saha Futbol turnuvası geçtiğimiz Salı günü oynanan final maçı ile son buldu. Final Maçını Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’de izledi.

            Rakiplerini bir bir yenerek finale kalan Gülbudak ve Yücetaş final maçında kozlarını paylaşırken, ilk yarısı başa baş giden mücadelede ikinci yarıda Yücetaş sporun etkili oyunu ile karşılaşmadan 10-4 galip ayrılması bildi ve Şampiyon oldu.

            Karşılaşmanın ardından yapılan Ödül töreninde Türk Teknik takımını yenerek 3. olan Gürfidan Oto’nun ödülünü Eğirdir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Eşref Çatal verirken, Yücetaş’a finalde kaybederek ikinci olan Gülbudak’a ödülünü Eczacı Tuba Karaca ve Şampiyon olan Yücetaş takımının kupasını ise Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl verdi.

  
Turnuvaya katkı ve desteklerinden dolayı organizatör Serkan Karakoç tarafından Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür plaketi verilirken, Turnuvanın Gol Kralı olan Yücetaş Takımından Gürkan Ertap’a da ödülünü Antrenör Hakan Karaca verdi.

            Ödül töreninin ardından gönüllerince eğlenen Yücetaş takımını tebrik eder, Turnuva boyunca yağmur çamur demeden maçları yöneten İsmail Turhan’a da teşekkür ederiz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap