YILDIZLAR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINA KATILAN TAKIMLAR MARİM'İ ZİYARET ETTİ..

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,YILDIZLAR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINA KATILAN TAKIMLAR MARİM'İ ZİYARET ETTİ..
Haberin Tarihi: 11.6.2014 09:42:00 - Okunma Sayısı:2686 defa okundu.

Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu hocaları Hakan ŞİMŞEK ve Erol YEDİBELA ile sporcuları Eğirdir Meyvecilik Araştırma İstasyon Müdürlüğü'nü (MARİM) ziyaret etti.

YILDIZLAR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINA

KATILAN TAKIMLAR MARİM’İ ZİYARET ETTİ..

 

            Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu hocaları Hakan ŞİMŞEK ve Erol YEDİBELA ile sporcuları Eğirdir Meyvecilik  Araştırma İstasyon Müdürlüğü’nü (MARİM) ziyaret etti. Eğirdir’de düzenlenecek olan Yıldızlar halı saha futbol turnuvasına Süleyman Demirel Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Mustafa ÖZONGUN nezaretinde katılacak olan MARİM yıldızlar takımı ile dostluk müsabakasında karşılaştılar.

            Karşılaşma öncesinde MARİM yıldızlar ve Fenerbahçe futbol okulu çalıştırıcıları ve sporcuları kurum müdürü İsa EREN’e spora vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Dostluk içinde gerçekleşen müsabakayı kurum müdürü İsa EREN, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer ŞENGÖL ile birlikte izledi.

            Karşılaşma sonrasında genç sporculara MARİM’in  tanıtımı, görevleri ile ziraat mühendislerinin hizmet alanları hakkında bilgiler verildi. Sporculara daha sonra kaynaşma yemeği verildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap