MİNİKLER İL ŞAMPİYONASINDA TER DÖKTÜ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİNİKLER İL ŞAMPİYONASINDA TER DÖKTÜ
Haberin Tarihi: 17.6.2014 10:36:00 - Okunma Sayısı:1999 defa okundu.

Tekvando Isparta il temsilciliği 2014 faaliyet programında yer alan Minikler Tekvando Şampiyonası 14-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Isparta 6 Mart Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

MİNİKLER İL ŞAMPİYONASINDA TER DÖKTÜ

 

            Tekvando Isparta il temsilciliği 2014 faaliyet programında yer alan Minikler Tekvando Şampiyonası 14-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Isparta 6 Mart Kapalı  Spor Salonu’nda yapıldı.

            Müsabakalara Isparta bölgesinden 100 sporcu katılırken Eğirdir Belediyespor Tekvando takımı 7 sporcu ile katıldı.

            Eğirdir Belediyespor tekvando takımı 27 kg’da Alim Yıldız, 30 kg’da Ecem Karahan, Beste Yılmaz, 33 kg’da İbrahim Bozdoğan, 36 kg’ Emirhan Özhan ve Selinay Arıtığ, 45 kg’da Muhammed Uyan ile turnuvaya katıldı.

            Yapılan müsabakalar sonucunda 36 kg’da Selinay Arıtığ ve Emirhan Özhan; 45 kg’da ise Muhammed Uyan 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldular.

            Antrenör Kadir Eken yaptığı açıklamada, “ Müsabakaya katılan tüm sporcularımı kutluyorum. Çocuklarımız için güzel bir tecrübe oldu. Yetenekli sporculara sahibiz, zamanla daha iyi dereceler elde edeceğimizi düşünüyorum. Müsabakalara katılmamızda bize yardımcı olan başta Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olmak üzere, Eğirdir Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Ethem Gürsel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap