Yaş Grupları Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yaş Grupları Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi
Haberin Tarihi: 17.6.2014 10:41:00 - Okunma Sayısı:2084 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 11-14 ile 15-17 yaş grubu halı saha futbol maçları geçtiğimiz pazar günü oynanan final maçlarının ardından son buldu.

Yaş Grupları Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

 

11–14 Yaş Grubunda MARİM, 15–17 yaş grubunda ise Köklü Petrol şampiyon oldu

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 11–14 ile 15–17 yaş grubu halı saha futbol maçları geçtiğimiz pazar günü oynanan final maçlarının ardından son buldu. 11–14 yaş grupları arasında MARİM şampiyonluk ipini göğüslerken, 15–17 yaş grubunda ise Köklü Petrol şampiyon oldu. 

            Eğirdir Belediyesi Plaj Halı Saha Kompleksinde düzenlenen turnuvada derece alan takımlara maçların ardından düzenlenen törenle kupaları ve madalyaları takdim edildi.  Kupa törenine Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, MARİM Müdürü İsa Eren, Eğirdir Belediyespor Kulübü başkanı İbrahim Ethem Gürsel, Eğirdir Belediyespor futbol koordinatörü Hasan Er, Turnuva organizatörü Serkan Karakoç, Basın Sözcüsü Emrah Çelik ve çok sayıda velinin katılımı ile yapıldı.  Törende Kupalarını ve madalyalarını alan gençlere Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından arkasında “Eğirdir Belediyespor” yazılı tişört hediye etti. Törenin sonunda aileleri ile fotoğraf çektiren gençlerin sevinçleri ise görülmeye değerdi.   Tören Sonunda konuşan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl “ Eğirdir’de çok sayıda futbol yeteneği olan gencimiz var biz bunları burada görme fırsatı buluyoruz. Eğirdir’de spora verdiğimiz destek sürecek.” şeklinde konuştular.
 

             Eğirdir’de halı saha futbol turnuvalarının düzenlenmesini sağlayan organizatör Serkan Karakoç’a da ayrıca teşekkür ederiz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap