Teniste Isparta'lı Sporculardan Türkiye Derecesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Teniste Isparta'lı Sporculardan Türkiye Derecesi
Haberin Tarihi: 27.6.2014 10:50:00 - Okunma Sayısı:1321 defa okundu.

14 - 21 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılan Tenis Yaz Kupasında Isparta'ya önemli başarılar ve Türkiye dereceleri geldi.

Teniste Isparta’lı Sporculardan Türkiye Derecesi...

 

            14 - 21 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılan Tenis Yaz Kupasında Isparta’ya önemli başarılar ve Türkiye dereceleri geldi.

            14 - 21 Haziran 2014 tarihleri arasında Antalya'da Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Yaz Kupasına Türkiye'nin çeşitli illerinden 130 sporcu katıldı.

            Antalya'da Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Yaz Kupasına İlimizi temsilen katılan Kağan KÜÇÜKBERBER 9 yaş kategorisinde Türkiye 2.'si ve double erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.

            Yaz Kupası 10 yaş kategorisinde Isparta’yı temsil eden Batuhan DUYULUER  de double erkeklerde Türkiye 2.'si oldu. Aynı kategoride yarışan Demirhan ÇELİK ise Türkiye 3.'sü olarak Yaz Kupası turnuvasını tamamladı.

            10 yaş Erkeklerde Isparta'nın başarılı sporcularından Batuhan DUYULUER ve Demirhan ÇELİK  çeyrek finallerde turnuvaya veda ederken aldıkları sonuçlarla turnuvanın en iyi 8 sporcusu arasına isimlerini yazdırdılar.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek “Elde ettikleri başarıdan dolayı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.” Dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap