Halter Yıldız Bayan Milli Takımı Isparta'da...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halter Yıldız Bayan Milli Takımı Isparta'da...
Haberin Tarihi: 11.7.2014 11:16:00 - Okunma Sayısı:1644 defa okundu.

Halter Yıldız Bayan Milli Takımı, Gençlik Oyunlarına hazırlanmak için Isparta'da kampa girdi.

Halter Yıldız Bayan Milli Takımı Isparta'da...

 

            Halter Yıldız Bayan Milli Takımı, Gençlik Oyunlarına hazırlanmak için Isparta'da kampa girdi.

            Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Isparta'ya kazandırılan 2000 kişi kapasiteli Işıkkent Spor Salonunun Halter Antrenman Salonunda, antrenmanlarına başlayan Halter Yıldız Bayan Milli Takımı Isparta'da hazırlıklarını yaparak altın madalyalarına yenisini eklemeyi hedefliyor.

            Gençlik Oyunları ve Yıldızlar Gelişim Kampına katılan sporcular 23 kişiden oluşurken yapılan çalışmalar ve antrenmanlar oldukça verimli geçiyor.

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Işıkkent Spor Salonunun Halter sporu için dizayn edilen antrenman salonunda çalışan sporcular kendilerine sunulan imkanlardan oldukça memnun.

            8 Temmuz 2014 tarihinden 8 Ağustos 2014 tarihine kadar 1 aylık bir kamp dönemine giren Halter Yıldız Bayan Milli Takımı Isparta Barida otel'de konaklayacak.

            Öte yandan Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, önceki gün akşam saatlerinde Milli Takım kampını ziyaret etti. Kamp Teknik sorumluları ve kamp idarecileri ile çalışmalar hakkında bilgi alan İl Müdürü Murat GEVREK , milli sporcularla da sohbet etti. Ziyaret, sohbetin ardından Halter Yıldız Bayan Milli Takımı ile hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap