Kaymakam AKDAŞ’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam AKDAŞ’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı
Haberin Tarihi: 14.7.2019 17:42:08 - Okunma Sayısı:1332 defa okundu.

Akdaş: "15 Temmuz Destanı'nı yazan her bir Türk yiğit evladı, halkımızın gönlündeki yerini almıştır."

Kaymakam AKDAŞ’ın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akdaş mesajında "15 Temmuz gecesi halkımız; milletimizin birlik ve beraberliğinin bozulamayacağını, vatanın parçalanamayacağını ve bölünemeyeceğini bir kez daha tüm şer odaklarına haykırmış ve gereken dersi vermiştir.

100 yıl önce İstiklal Mücadelemizin seyrini değiştiren Kuvayı Milliye ruhunu 15 Temmuz'da da yaşatan, iç ve dış düşmanların hain emellerine karşı direnen, bağımsızlığımız ve demokrasimizi canı pahasına muhafaza eden ve 15 Temmuz Destanı'nı yazan her bir Türk yiğit evladı, halkımızın gönlündeki yerini almıştır.

Yüce Milletimiz, 15 Temmuz'da gösterdiği cesaret, inanç, birlik ve beraberliği ile tüm dünyaya örnek olurken; demokrasi için verdiğimiz mücadele, Türkiye'nin gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu hain ve menfur girişimi bertaraf ederek, Türkiye'nin kaderini değiştiren ve demokrasiye karşı yapılan darbeye direnerek bu uğurda Hakk'ın rahmetine kavuşan, şanlı tarihimize bir şanlı sayfa daha ekleyen 250 şehidimizi rahmetle anıyor, 2500'e yakın gazimize de şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap