12:24:48 Kaymakam Adem Çelik, Makam Koltuğunu Çocuklara Devretti 12:11:36 Eğirdir Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi 11:09:12 Isparta TÜBİTAK Bölge Yarışmasına Ev Sahipliği Yapıyor 11:04:51 Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı 11:00:10 Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi İmzalandı 10:55:48 ITSO Heyeti Bilgilendirme Seminerine Katıldı 10:48:28 Vali Baruş, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi 10:43:58 Başkanlık Koltuğuna Küçük Ahmet Selim Oturdu 10:36:25 Eğirdir1923 Spor Kulübü Başkanı Mahmut Sağlam'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 17:52:01 Mehmet Demirel’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 16:51:47 Isparta Valisi Aydın Baruş'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 16:15:43 Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın'ın 23 Nisan Kutlama Mesajı 16:12:25 Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Mesajı 15:53:00 EMİNE ERDOĞAN BAKA SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ 14:31:16 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN… 12:26:37 Başkan Mustafa Özer’e Gelen Kutlama Çiçekleri Mahkum Ailelerine Bağışlandı 12:04:01 Mahmatlar Köyünde Yağmur Duası Yapıldı 11:48:09 Karacaahmet Cemevinde Âşık Daimi Anması 15:48:38 ADD'den Başkan Mustafa Özer’e Tebrik Ziyareti 14:55:28 Eğirdir Gölü Özel Hükümleri Revizyonu Kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı Düzenlendi

Isparta'da İsrail'e lanet yağdı...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'da İsrail'e lanet yağdı...
Haberin Tarihi: 22.7.2014 10:32:00 - Okunma Sayısı:1360 defa okundu.

Isparta Gazze Dayanışma Platformu, İsrail'in Gazze saldırılarına büyük tepki gösterdi. Platformun açıklamasında, "Bizler İstanbul, Isparta, Humus, Kudüs, Gazze, Kahire, Bağdat ile Şam arasında bir fark görmüyoruz. Suriyeli ve Mısırlı çocukların mazlumiyeti ile Gazzeli çocukların mazlumiyeti aynı değerdedir" denildi.

Isparta’da İsrail’e lanet yağdı...

 

            Isparta Gazze Dayanışma Platformu, İsrail’in Gazze saldırılarına büyük tepki gösterdi. Platformun açıklamasında, “Bizler İstanbul,  Isparta, Humus, Kudüs,  Gazze, Kahire, Bağdat ile Şam arasında bir fark görmüyoruz. Suriyeli ve Mısırlı çocukların mazlumiyeti ile Gazzeli çocukların mazlumiyeti  aynı değerdedir” denildi.

            Isparta Gazze Dayanışma Platformu üyeleri İsrail’in kanlı Gazze saldırılarına tepki göstermek amacıyla Cumartesi günü eski Özel İdare Binası alanında toplandılar. Burada Platform adına basın açıklamasını okuyan Celal Atasoy, Mısır, Doğu Türkistan, Suriye ve Filistin’de yaşayanların, egemen şeytani güçler ve onların iş birlikçileri tarafından nasıl bir zulümle karşı karşıya bırakıldıklarını gördüklerini ve vicdanları kanayarak sadece seyrettiklerini belirterek, “Katil işgalci İsrail’in yaptığı katliamlar karşısında ABD, Rusya ve diğer emperyalist devletlerin oyuncağı durumundaki BM ise göstermelik açıklamaların dışında kılını dahi kıpırdatmamaktadır” dedi.

            Atasoy, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mazlum Gazze halkı topluca katlediliyor. İçerisinde hiçbir askerî üs bulunmayan; uzunluğu 40, genişliği 10 km olan Filistin'in Gazze şehrine tonlarca bomba yağdırılıyor. kara harekatı yapılıyor. Günlerdir  İşgalci Siyonist Çete’nin Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda 100lerce  Filistinli kardeşimiz şehit edildi.4 yıldır yanı başımızda Suriye’de zalim Esad çetesi tarafından öldürülen kardeşlerimizin sayısı 300 bini geçmiş durumda. Yüz binlerce insanın akibeti meçhul. En ağır işkencelerle öldürülen insanların haddi hesabı bilinmiyor. Kimyasal silahlar, varil bombaları ve her türlü ağır silahlarla kardeşlerimiz her gün evlerinde, köylerinde, camilerde kısaca vatanlarında ölümlere teslim olmuş durumdalar. Dünya sessizliğini koruyor ve diktatörlerden yana tavır almaya devam ediyor. Tüm bunlar gösteriyor ki işgalciler ve onların yandaşları münafık çeteler, İslam ümmetinin yeniden ayakları üzerine kalktığı, İslam’ın adaletle yeryüzünü şekillendirdiği günleri, biz Müslümanlara çok görüyor ve bu umutlarımızı yok edebilmek için hepimize en ağır bedelleri ödetmeye devam ediyorlar. Bizler İstanbul, Ankara, Isparta Humus, Kudüs,  Gazze, Kahire, Bağdat ile Şam arasında bir fark görmüyoruz. Suriyeli ve Mısırlı çocukların mazlumiyeti ile Gazzeli çocukların mazlumiyeti  aynı değerdedir. O yüzden  alçak Siyonistler akıttıkları kanda pek yakında boğulacaklardır.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap