Eğirdir'in Gençleri Göz Kamaştırdı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'in Gençleri Göz Kamaştırdı
Haberin Tarihi: 24.7.2014 16:02:00 - Okunma Sayısı:1953 defa okundu.

Eğirdir Belediyespor yaz futbol okulu eğitim programı çerçevesinde dün Eğirdir stadında Yeni Burdur Spor futbol okulu ve Isparta Galatasaray Futbol Okulu'nun katılımı ile hazırlık turnuvası düzenlendi.

Eğirdir’in Gençleri Göz Kamaştırdı

Eğirdir Belediyespor yaz futbol okulu eğitim programı çerçevesinde dün Eğirdir stadında Yeni Burdur Spor futbol okulu ve Isparta Galatasaray Futbol Okulu’nun katılımı ile hazırlık turnuvası düzenlendi.

Turnuva’da Eğirdir Belediyespor Yaz Futbol okulu, Galatasaray Futbol Okulu 10-12 yaş grupları arasında Eğirdir stadında yapılan hazırlık maçında 2-2 berabere kalırken, oynadıkları futbolla beğeni toplarken,  2003–2004 yaş gruplarında ise Yeni Burdur spor Futbol Okulu ile Eğirdir Belediyespor futbol okulunun oynadığı karşılaşmada 2–0 Eğirdir galibiyeti ile sona ererken, 2003–2004 yaş gruplarında Galatasaray Futbol Okulu, Yeni burdur spor Futbol okuluna 3-0’la boyun eğdi. Bir diğer maçta ise 2004–2006 yaş grubunda ise Yeni Burdur spor Eğirdir Belediyespor’u 3-0 mağlup etti.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvayı Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl tribünden izlerken, Öğrenci aileleri ise çocuklarını yalnız bırakmadılar. Karşılaşma sonlarında Eğirdir Belediyesi tarafından öğrencilere meyve suyu ve kek ikram edildi.

Turnuva hakkında bilgi veren Eğirdir Belediyespor Futbol Okulu antrenörü  Hasan Er; “ Eğirdir’de çok yetenekli çocuklar var ve bunlar bir kulüp olmadığı için bu güne kadar hep ikinci planda kalmışlardı. Bizde açmış olduğumuz yaz spor okullarında yetiştirdiğimiz yetenekli çocukların lisanslarını çıkarmak ve Türk futboluna kazandırma amacı ile yaklaşık bir aydır çalışmalar, idmanlar yaptık ve bu idmanların sonunda bayram tatilinin girecek olmasından dolayı bu güne kadar yaptığımız çalışmaların gençlerimiz üzerindeki etkisini görmek amacıyla Isparta Galatasaray Futbol Okulu ve Yeni Burdurspor Futbol okulu ile birlikte turnuva niteliğinde hazırlık maçları oynattık. Çocuklarımızın gösterdiği performanstan gayet mutluyum. Yeteneklerini en iyi şekilde sergilediklerinden ve ellerinden geleni yaptıklarını gözlemledik. Bu tür maçlarda bizim için skor önemli değil sadece çalışmalarımızın eksi ve artılarını görme fırsatı bulduk. Turnuva için buraya gelen Galatasaray Futbol Okulu Antrenörlerine, Hakan Çelebioğlu’na, Yeni Burdur spor Futbol Okulu Antrenörü Özcan Yıldırım’a ve bizden her zaman desteğini esirgemeyen ve yanımızda olan Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e çok teşekkür ediyorum. İnşallah Türk futboluna Eğirdir’den iyi futbolcular kazandırırız” dedi.  

 

 

  

 

 

 

 

  

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap