EĞİRDİR STADI KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR STADI KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR
Haberin Tarihi: 30.8.2014 11:48:00 - Okunma Sayısı:2197 defa okundu.

Eğirdir İlçe Stadı Türkiye Kupası Maçına hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ömer Şengöl elinde bir kürek ile işçilere yardımcı oluyor.

EĞİRDİR STADI KUPA MAÇINA HAZIRLANIYOR

 

            Eğirdir İlçe Stadı Türkiye Kupası Maçına hazırlanıyor. Belediye Başkanı Ömer Şengöl elinde bir kürek ile işçilere yardımcı oluyor.

Bu yıl Isparta’yı Bölgesel Amatör ligde temsil edecek olan Eğirdir Spor’un Çarşamba günü Bucak Oğuzhanspor ile Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasını oynayacağı Eğirdir ilçe stadında bu sıralar hummalı bir çalışma hakim.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün talimatları doğrultusunda maçın oynanacağı stat federasyon kriterlerine göre bakım ve tamirat işlemeleri devam ediyor. Yapılan çalışmalara yardımcı olan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl yaptığı açıklamada “ ilçe stadımızı Eğirdir’imizde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçına hazırlıyoruz. Federasyon yetkilileri sahamızı çok beğendiler fakat birkaç düzenleme yapılması gerektiğini bize ilettiler ve bizde belediye olarak sahamızda bakım ve onarım çalışmalarına başladık. Hakem Soyunma odası, ev sahibi ve misafir takım soyunma odaları duş ve tribünlere koltukların yapımı, çevre düzenlemesi, saha güvenlik tedbirlerinin alınması gibi birçok çalışma yapıyoruz.  Eğirdir’e yakışır bir stadyum olacağına inanıyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarımın kurduğu bu kulübe elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gençlik spor il ve ilçe müdürlüğünden gerekli yardımları alıyoruz onun dışındaki yapım ve tamirat işlemlerini belediye olarak biz yapıyoruz. İnşallah 3 Eylül’de Eğirdir’e yakışır bir stadyumda Eğirdirlilere ve dışarıdan gelen misafirlerimize zevkli ve rahat bir maç izletebiliriz. Eğirdir Spor’a Ziraat Türkiye Kupası maçında başarılar dilerim” dedi.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap