EĞİRDİR SPOR YILLAR SONRA SAHADA!...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR SPOR YILLAR SONRA SAHADA!...
Haberin Tarihi: 3.9.2014 18:43:00 - Okunma Sayısı:4244 defa okundu.

Eğirdir Spor 1 - Bucak Oğuzhanspor 5

EĞİRDİR SPOR YILLAR SONRA SAHADA!...

 

Eğirdir Spor 1 - Bucak Oğuzhanspor 5

 

            Ziraat Türkiye Kupası'nda 2014- 2015 sezonu 3 Eylül Çarşamba günü oynanan ön eleme turu maçlarıyla başladı.

            Bu yıl Isparta’yı temsil eden Eğirdir Spor, Bucak Oğuzhanspor ile karşılaştı.

            3 Eylül 2014 Çarşamba günü Eğirdir Stadında oynanan Ziraat Türkiye Kupası ön eleme karşılaşmasına Eğirdir Spor; Antrenör Hakan Karaca yönetiminde sahaya; Hugo, Gürkan, Cenk, Osman Coşkun, Alaattin, Abdurrahman, Harun, Smart, Samet, Suat ve Mert kadrosuyla çıktı.

            Hakemler; Cihan Ölmez, Mehmet Pekmezci ve M. Gökhan Ceylan’ın yönettiği maçta Bucak Oğuzhanspor; Kadir, Kürşat, Eren, Gökhan,  Güzel, Sertan, Burak, Serkan, Aysan, Sercan ve Ferdi 11’yle mücadele verdi.

            Henüz, yeni oluşturulan ve 1 antrenman maçı yapma imkanı bulabilen Eğirdir Spor, 11 ve 15’nci dakikada Oğuzhanspor’lu Sercan’ın  golleriyle 2-0 yenik duruma düştü. 17’nci dk. da Eğirdir Spor’lu Abdurrahman penaltı fırsatını değerlendiremezken, 34’ncü dakikada Harun, Eğirdir Spor’un ilk golünü penaltıdan attı. 39’ncu dakikada Ferdi ve 45’nci dakikada Sercan’ın golleriyle ilk yarı Oğuzhanspor’un 4-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

            İkinci yarıda oyuna giren Bucak Oğuzhanspor’lu Bayram’ın  88. dakikada attığı golle maç 5-1 Eğirdir Spor’un yenilgisiyle sona erdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap