Halil Okutan Son Yolculuğuna Uğurlandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halil Okutan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Haberin Tarihi: 16.9.2014 16:33:00 - Okunma Sayısı:5775 defa okundu.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan hemşehrimiz Halil OKUTAN, hayat mücadelesini kaybetti.

Halil Okutan Son Yolculuğuna Uğurlandı

 

            Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan hemşehrimiz Halil OKUTAN, hayat mücadelesini kaybetti.

 
                                         

            İlçemiz Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesi sakinlerinden İsa Oğlu, İsmet TİLKİ, Dr. Ramazan OKUTAN ve Merkez Valisi Nuri OKUTAN'ın yeğeni Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Halil OKUTAN’ın (40) vefatı ilçemizde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

            Merhum Okutan’ın cenazesi 16 Eylül 2014 Salı günü öğle namazını müteakip Eyüpler Köyü Çiftlik Mahallesi Caminde kılınan cenaze namazının ardından Çiftlik Mezarlığında ebedi istirahatgahına tevdi edildi.
Cenaze törenine; Merkez Valisi Nuri Okutan, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, İl Genel Meclis Üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Ömer Keş, Emniyet Müdürü Yasin Orakoğlu, Sütçüler İlçe Jandarma Komutanı ve Eğirdir V. Üsteğmen Yasin Birgin, MHP İl ve İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Başkanı Veli Gök ve ilçe teşkilatı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Gencer, Elmaspor Başkanı Atilla Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Eğirdir Spor ve DP İlçe Başkanı Av. H. İbrahim Uysal, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu Müdürü Ramazan Özkan, okul müdürleri, öğretmenler, Eyüpler Köyü halkı ve çok sayıda Eğirdir’li hemşehrilerimiz katıldı.
 

            Akın Gazetesi olarak Merhum Halil Okutan kardeşimize Allah’tan Rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap

İlgili Haberler