KAÇAK KAZI YAPAN 5 KİŞİ YAKALANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAÇAK KAZI YAPAN 5 KİŞİ YAKALANDI
Haberin Tarihi: 27.9.2014 11:35:00 - Okunma Sayısı:2888 defa okundu.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yalvaç ilçesi Yukarıkaşıkara koyu asarlık Tepe mevkiinde kacak kazı yapan (5) şahsı kazı yaptıkları malzemelerle birlikte suçüstü yakaladı.

KAÇAK KAZI YAPAN 5 KİŞİ YAKALANDI

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Yalvaç ilçesi Yukarıkaşıkara koyu asarlık Tepe mevkiinde kacak kazı yapan (5) şahsı kazı yaptıkları malzemelerle birlikte suçüstü yakaladı. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“İl J.K.lığı ekipleri 16 Eylül 2014 günü Yalvaç ilçesi Yukarıkaşıkara köyü Asarlık Tepe bölgesinde kimliği meçhul kişi ve kişilerce izinsiz kazı yapıldığını tespit etmiştir. Olay ile ilgili yapılan araştırmalarda; H.B (48), V.H.T (46), A.U. (63), A.E. (31) ve K.C. (31) isimli şahısların söz konusu bölgede izinsiz kazı yaptığı yönünde bilgiler elde edilmiş ve 24 Eylül 2014 günü aynı bölgede şahıslar tekrar izinsiz kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır.

Şüpheliler ile birlikte (5) Adet Kazma, (4) Adet Kürek, (1) Adet Dedektör ele geçirilmiştir.

Kazı alanında suçüstü yakalanan H.B (48), V.H.T (46), A.U. (63), A.E. (31) ve K.C.

(31) isimli şüpheli şahıslar adli makamların talimatı doğrultusunda ifadeleri alınmasını müteakip serbest bırakılmışlardır.

Isparta ilinin tarihi ve kültürel zenginliklerine yönelik suç işleme gayretinde olanlara karşı Isparta İl Jandarma Komutanlığının mücadelesi artan bir gayretle devam etmektedir.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap