Kurban Bayramı İçin Tedbirler Alındı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kurban Bayramı İçin Tedbirler Alındı
Haberin Tarihi: 2.10.2014 15:33:00 - Okunma Sayısı:1530 defa okundu.

Vatandaşlarımızın, idrak edeceğimiz Kurban Bayramını huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için ilgili birimlerce tedbirler alındı.

Kurban Bayramı İçin Tedbirler Alındı

 

            Vatandaşlarımızın, idrak edeceğimiz Kurban Bayramını huzurlu ve güvenli bir ortamda geçirebilmeleri için ilgili birimlerce tedbirler alındı.

            Kurban Bayramı öncesinde ve süresince gerekli piyasa denetimleri Eğirdir Belediye Başkanlığı Zabıta görevlilerince yapılacak. Çöplerin aksama olmaksızın toplanması konusunda çalışma yapılarak cenaze hizmetlerinde de aksama olmaması için gerekli önlemler Eğirdir Belediye Başkanlığı tarafından alınacak ve itfaiye gibi 24 saat mesai esasına dayanan birimlerde görevin aksamamasına önem gösterilecek.

            Kurban bayramı öncesinde ve süresince, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozabilecek her konuda gerekli önleyici ve koruyucu önlemler, Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çıkarılan talimat doğrultusunda alınacak.

            Kurban bayramı öncesinde ve süresince, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini bozabilecek her konuda gerekli önleyici ve koruyucu önlemler, Eğirdir İlçe Jandarma komutanlığı bünyesinde çıkarılan emir doğrultusunda alınacak.

            Kurban Bayramı öncesinde ve süresince, Merkez İlçe Hastanesi 24 saat hizmet verecek, kasaba ve köylerdeki sağlık ocakları ise en az bir nöbetçi personel ile hizmete açık olacak.

            Kurban Bayramı öncesinde ve süresince vatandaşlarımız elektrik ile ilgili sorunlarını TEDAŞ Eğirdir Elektrik Şefliği 311 45 98 nolu telefona bildirebilecekler.

ÖNEMLİ TELEFON NUMARALARI

Yangın İhbar                           112

Alo Zabıta                              153

Eğirdir Belediyesi Santral      311 2497

Polis İmdat                             155

Eğirdir Emniyet Müdürlüğü   311 4875

İlçe Jandarma Komutanlığı     311 6344

Hastane Santral                                  311 4790

                                                           311 6490

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap