"O Ses Türkiye"de Eğirdir'li Aydan Sesinin Güzelliğiyle Göz Doldurdu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"O Ses Türkiye"de Eğirdir'li Aydan Sesinin Güzelliğiyle Göz Doldurdu
Haberin Tarihi: 15.10.2014 12:31:00 - Okunma Sayısı:6306 defa okundu.

Ses Türkiye Yarışmasının 14 Ekim 2014 Salı akşamı yayınlanan 6'ncı bölümünde Eğirdir'li hemşehrimiz Aydan Akbay 'Irreplaceable' adlı şarkıyı seslendirdi.

“O Ses Türkiye”de Eğirdir’li Aydan Sesinin Güzelliğiyle Göz Doldurdu

Aydan, 4 Jüri Üyesini Döndürmeyi Başardı…

Yapımcı ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Tv8'de yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışması tüm hızıyla devam ediyor.

 Ekranların en eğlenceli yarışması olan O Ses Türkiye’nin jüri üyeliğini  Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan Özoğuz, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur yapıyor.

O Ses Türkiye Yarışmasının 14 Ekim 2014 Salı akşamı yayınlanan 6’ncı bölümünde Eğirdir’li hemşehrimiz Aydan Akbay 'Irreplaceable' adlı şarkıyı seslendirdi. 4 jüri üyesini birden döndürmeyi başaran Aydan Akbay, küçüklüğünden beri hayran olduğu Gökhan'ı seçti.

Hemşehrimiz Fotoğrafçı Faruk Yaşar-Arife Akbay’ın kızı olan Aydan Akbay’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Aydan Akbay Kimdir?

1989 Eğirdir doğumlu. İlkokulu Muazzez ve Yaşar Şapçı İlköğretim okulunda, Lise öğrenimini Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde ve üniversiteyi Balıkesir Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde tamamladı.

Mimar Sinan Üniversitesi Grafik Tasarım 2’nci sınıf öğrencisi olarak da eğitim hayatına devam Aydan Akbay, aynı zamanda İstanbul Bağcılar İSTOÇ ilköğretim okulunda öğretmen olarak görev yapıyor.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap