EĞİRDİR ELMASPOR, BURSA VOLEYBOL'U DEPLASMANDA 3-1 YENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR, BURSA VOLEYBOL'U DEPLASMANDA 3-1 YENDİ
Haberin Tarihi: 11.11.2014 10:03:00 - Okunma Sayısı:1723 defa okundu.

Türkiye Voleybol 3. Lig'de mücadele eden Eğirdir Elmaspor takımı bu hafta zorlu bir deplasman olan Bursa Voleybol';u 3-1 yenerek liderliğe yerleşti.

EĞİRDİR ELMASPOR, BURSA VOLEYBOL’U DEPLASMANDA 3-1 YENDİ

 

            Türkiye Voleybol 3. Lig’de mücadele eden Eğirdir Elmaspor takımı bu hafta zorlu bir deplasman olan Bursa Voleybol’u 3-1 yenerek liderliğe yerleşti.

            Manisa Kula Belediyespor’u 3-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Eğirdir Elmaspor bu hafta da Bursa Voleybol’u 3-1 yenerek yoluna devam etti. Bursa-Çekirge Spor Salonunda 9 Kasım 2014 Pazar günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya Eğirdir Elmaspor takımı; Antrenör Ahmet Özkoç, kaptan Kayacan, İsmet, Ferit, Ahmet, Enes, Veli, Serhat (libero), Aziz, Ali, Anıl, Mert kadrosuyla çıktı.

            Yorucu geçen bir yolculuktan sonra, birinci sete tutuk başlayan Eğirdir Elmaspor ilk seti 25-16 kaybetti. 2. Sette toparlanmış görünen Eğirdir Elmaspor sporcuları başa baş ve zevkli bir oyundan sonra durumu 1-1 yaptı ( 25-21 ). 3. Sette gerçek kimliğini bulan Eğirdir Elmaspor sporcuları adeta şov yaptı ve 25-11’lik bir skorla durumu 2-1 yaptı. Son sete de güçlü bir oyunla başlayan Elmaspor bu seti de 25-22 alarak maçın sonucunu belirledi (3-1) ve 3 puanı da hanesine yazdırdı. Lider olan Eğirdir Elmaspor final hesapları yapmaya başladı.

            Maç sonunda Bursa’lı seyirciler de Eğirdir Elmaspor’u tebrik ettiler. Karşılıklı dostlukların oluştuğu Çekirge kapalı spor salonunda Eğirdir Elmaspor’lu yöneticileri orada bulunanlara Eğirdir elması ikram ettiler. Karşılıklı tatlı ve sıcak bir ortamda “Fair Play” denilen spordaki dostluğun burada tamamen yaşandığını ifade eden Antrenör Ahmet Özkoç, ayrıca Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile takımın kurucusu ve onursal başkanı Atila Önal’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

            Özkoç, Eğirdir Elmaspor’un 23 Kasım 2014 Pazar günü Milas Belediyespor’u Eğirdir’de ağırlayacağını, Eğirdir kapalı spor salonunda saat 15.00’de başlayacak maça tüm sporsever halkımızı davet ettiklerini de sözlerine ekledi.

            Eğirdir Elmaspor Yönetim kurulunu, Teknik kadrosunu ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap