Isparta Heyeti Orman ve Su Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Heyeti  Orman ve Su Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nu Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 28.11.2014 14:26:00 - Okunma Sayısı:1465 defa okundu.

İstanbul 'da bulunan Ispartalılar Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Faik Aşcı, İstanbul YEKSAV (Eğirdir Yeşilada Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı) Başkanı Etem Güleryüz ve Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hasan Gürdal, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Isparta Heyeti  Orman ve Su Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu Ziyaret Etti

 

            İstanbul 'da bulunan Ispartalılar Gönül Birliği Derneği Başkanı Ali Faik Aşcı, İstanbul YEKSAV (Eğirdir Yeşilada Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı) Başkanı Etem Güleryüz ve Dernek Yönetim Kurulu üyesi Hasan Gürdal, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

            Ali Faik AŞCI Bakan Eroğlu'na Ispartalılar Gönül Birliği Derneği ve İstanbul’da kurulmuş faaliyet gösteren Isparta'yı temsil eden 16 dernek ve 2 vakıf hakkında bilgi sunarak, Derneğin 30 Kasım 2014 tarihinde İstanbul’da Ispartalı teknik elemanlar ile yapacağı yemekli toplantıya davet etti.

            AŞCI, derneklerin yaz etkinliklerinde kullanımı için orman idaresinden yer tahsis edilmesi ve bunun yanı sıra Isparta’da herhangi bir bölgede Ispartalı derneklerin bakım ve dikimini üstleneceği bir yetiştirme alanı tahsis edilmesi talebinde bulundu.

            YEKSAV Başkanı Güleryüz de Eğirdir Gölü'nün temizlenmesi ve gölü besleyen su kaynaklarının arttırılması konusunda Bakan Eroğlu'ndan destek istedi.

            Isparta’yı göletler bölgesi yaptığını belirten Bakan Eroğlu, Eğirdir Gölü için de gereğinin yapılmakta olduğunu ifade etti. Isparta'yı ve Ispartalıları temsil eden heyet, memnuniyet içeren ziyaret nihayetinde Bakan Eroğlu'na Etem GÜLERYÜZ’ün Ebru tablosunu hediye ederek makamdan ayrıldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap