EĞİRDİRSPOR KENDİ EVİNDE KAZANAMIYOR 0-2

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR KENDİ EVİNDE KAZANAMIYOR 0-2
Haberin Tarihi: 2.12.2014 10:12:00 - Okunma Sayısı:2135 defa okundu.

İlk yarıda 10 kişi kalan Eğirdirspor, kendi evinde Konyaaltı Belediyespor'a 2 farklı skorla boyun eğdi.

EĞİRDİRSPOR KENDİ EVİNDE KAZANAMIYOR 0-2

 

            İlk yarıda 10 kişi kalan Eğirdirspor, kendi evinde Konyaaltı Belediyespor’a 2 farklı skorla boyun eğdi.

            Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden Eğirdirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Antalya Konyaaltı Belediyespor’u konuk etti. Eğirdirspor, ilk yarıda 10 kişi kalınca maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

            Mehmet Can Özkan, Hüseyin Kaya, Furkan Uçar’ın yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan Eğirdirspor gol sorununu bu hafta da aşamadı. İç sahada oynadığı karşılaşmalarda gol atmakta zorlanan ekip girdiği bir çok pozisyondan yararlanamazken, ani gelişen Konyaaltıspor hücumunda ceza yayı üst çizgisinden yapılan vuruş Eğirdirspor’lu Alaaddin’e çarparak ağlarla buluştu (0-1).  Bu golün hemen ardından oyundaki üstünlüğünü tekrar eline alan kırmızı yengeçler karşılaşmanın 40. Dakikasında Omar Nuhu Bello kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi.

            Kullanılan kaleci vuruşunun ardından Konyaaltısporlu futbolcu kafayla arkadaşının önüne indirdi, Ceza sahası içerisine yapılan ortaya dokunan Ozan takımının 2. golünü attı. Sarı kartların havada uçuştuğu ilk yarıda, Eğirdirspor’da Alaaddin 45. dakikada girdiği ikili mücadele sonucunda rakibine yaptığı hareketin ardından 2. Sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.  İlk yarı bu skorla sona erdi.

            İkinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen iyi mücadele eden Eğirdirspor, Muhammet Çetin Polat ve Suat'la bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmadan 0-2 mağlup ayrılmış oldu.

            Bu mağlubiyetle gruptaki puanı 12 de ve 9. Sırada kalan Eğirdirspor, önümüzdeki hafta ligin son sıralarında bulunan Pamukkale spor deplasmanında 3 puan için mücadele edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap