EĞİRDİR ELMASPOR NAMAĞLUP LİDER

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR NAMAĞLUP LİDER
Haberin Tarihi: 15.12.2014 17:12:00 - Okunma Sayısı:1786 defa okundu.

Türkiye Voleybol 3'ncü Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Eğirdir Elmaspor, 14 Aralık 2014 Pazar günü saat 14.00'de Acıpayam deplasmanında oynadığı maçı 3-0 kazandı.

EĞİRDİR ELMASPOR NAMAĞLUP LİDER

 

            Türkiye Voleybol 3’ncü Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Eğirdir Elmaspor, 14 Aralık 2014 Pazar günü saat 14.00’de Acıpayam deplasmanında oynadığı maçı 3-0 kazandı.

            1’nci devrenin son maçı olan Acıpayam Halkeğitimspor maçında seyircisinin de desteğini alan Eğirdir Elmaspor takımı, 5’nci maçında galip gelerek 1’nci devreyi namağlup lider olarak bitirdi

            1’nci set 25-16, ikinci set 25-21 sonuçlanırken, üçüncü sete pasör Aziz, alt yapıdan Ali ve Mert’i de oyuna katan takımımız bu seti de 25-14 almasını bildi. Eğirdir Elmaspor, yorgun gittiği deplasmandan galip ayrılarak seyircisini ve spor kamuoyunu mutlu etti. İlk devreyi namağlup lider olarak tamamlayan Elmaspor, 18 Ocak 2015 tarihinde Manisa Kula Belediyespor karşılaşması ile ikinci devreye başlayacak. Elmaspor sporcuları bir hafta tatilden sonra ikinci devre için hazırlıklara başlayacaklar.

            Eğirdir Elmaspor’un Oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Kaptan Kaya, İsmet, Veli, Enes, Ferit, Ahmet, Serhat, Aziz, Fatih, Ali ve Mert.

            Birinci devre  ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Özkoç: “Sezona geç başladık. Sporcularımızı alt yapıdan ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nden alarak alçak gönüllü fakat disiplinli başladık. Kaptan Kaya’yı özellikle takıma dahil ettik.  Üniversite kondisyon merkezimizde yaptığımız kuvvet, güç ve çabukluk antrenmanlarıyla takımımızı toparlamaya çalıştık. Yöneticisiyle, sporcusuyla takım olmaya çalıştık. İnançla, sabırla ve disiplinle başarıyı yakaladık.

            Kıymetli basınımız ve saygıdeğer sporsever halkımızla bütünleşerek her şeyi paylaştık. Sonuçta herkesin hafta sonunu beklediği bir voleybol takımı oldu. Buradaki başarı hepimizin. Başta onursal başkanımız Atilla Önal, Belediye Başkanımız Ömer Şengöl olmak üzere Elmaspor Başkanı Mehmet Kaş ve değerli yönetim kurulumuza, saygıdeğer sporsever halkımıza, Gençlik Spor Müdürlüğü personeline ve kıymetli basınımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Başarı paylaştıkça büyür ve güzelleşir.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap