HIZIRBEY CAMİİNDE KANDİL PROGRAMI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HIZIRBEY CAMİİNDE KANDİL PROGRAMI
Haberin Tarihi: 2.1.2015 09:37:00 - Okunma Sayısı:1787 defa okundu.

Bugün gece âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa'nın (sas) dünyamıza teşriflerinin yıldönümü, Mevlid Kandili.

HIZIRBEY CAMİİNDE KANDİL PROGRAMI

 

            Bugün gece âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa’nın (sas) dünyamıza teşriflerinin yıldönümü, Mevlid Kandili.

            Mevlid Kandili dolayısıyla Eğirdir Müftülüğü tarafından Kandil Programı düzenlendi. Bu akşam Hızırbey Camii’nde gerçekleştirilecek Kandil programına tüm hemşehrilerimizin davetli olduğu bildirildi.

            Eğirdir Müftülüğü internet sitesinde konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “O’nun doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için ne hayırlı ve mübarek bir gün olmuştur. O’nun doğduğu gece, zulmet perdesi yırtıldı, karanlıklar aydınlık oldu. O’nun doğduğu gece, melekler başını secdeye koydu. Bütün kainat, bu kutlu geceyi karşılamak, O’nu bütün ruhumuz ve kalbimizle yad edip, O’nun mübarek ruhuna salâtû selam okumak için, ilçemiz Hızırbey Camiinde Kur'an-ı Kerim’i güzel okuma Türkiye ikincisi Hafız Tugay Özcan ve Eğirdirimizin güzide Hafızları tarafından tertip edilecek olan programa tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap