Platin Elma Ödülleri Bu Kez Dünyanın Tarım Sektörüne Yön Veriyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Platin Elma Ödülleri Bu Kez Dünyanın Tarım Sektörüne Yön Veriyor
Haberin Tarihi: 3.1.2015 10:48:00 - Okunma Sayısı:4251 defa okundu.

"TARIM SEKTÖRÜNDE YENİ EĞİLİMLER" KONULU FORUMLARDA ORTAYA ÇIKAN ÇÖZÜMLER, MANİFESTOYA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Platin Elma Ödülleri Bu Kez Dünyanın Tarım Sektörüne Yön Veriyor

 

“TARIM SEKTÖRÜNDE YENİ EĞİLİMLER” KONULU FORUMLARDA ORTAYA ÇIKAN ÇÖZÜMLER, MANİFESTOYA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

 

            Geçtiğimiz iki yıl boyunca Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın desteğiyle, Eğirdir Kaymakamlığı ve Platin Elma Derneği tarafından düzenlenen “Platin Elma Ödülleri” bu yıl yepyeni bir atılımla tarım sektörüne yön veren ışık olmayı amaçlıyor.

            3. Platin Elma Ödülleri & Tarım Zirvesi forumları olarak bu yıl düzenlenen organizasyon 10 Ocak 2015 tarihinde Isparta’nın kış turizmi incisi Davraz’da gerçekleştirilecek. Türkiye’nin tarım sektörüne çığır açmış firmaların bir araya geleceği zirvede “tarımda yeni eğilimler” konusu, çeşitli üniversitelerdeki ziraat fakültesi profesörlerinin öncülüğünde tartışılacak ve tarımdaki sorunlara çözümler bulunacak. Yerel ve ulusal yaklaşık 30 firmanın katılımını yapacağı bu özel günde; çözümler bir manifesto olarak, aynı günün akşamındaki ödül töreninde açıklanacak.

Ödül törenini güzel sunucu Hilal Ergenekon sunacak. Etkinlikte Udiler topluluğu olarak bilinen 28 kişilik Altunbaş Udiler Topluluğu geceye renk katacak.
            Davraz’ın incisi Sirene otel’de gerçekleşecek bu büyük tarım buluşması tüm gün DHA’nın canlı yayınıyla internetten kolayca izlenebilecek.  Ayrıca ödül gecesi 16 Ocak 2015 günü 20:00’da TGRT Haber yayınlayacak.

Platin Elma Ödülleri bu yıl sosyal medyayı da unutmuyor. Sosyal medya hesapları üzerinden de tarım buluşmasındaki anlık paylaşımlarla kamuoyuna duyuracak çalışmayı yapacak. Tüm program hakkında detaylı bilgiye ulaşabilmek için ise internet sitesi mevcut. Siteye ulaşabilmek için www.platinelmaodulleri.org adresine girmeniz yeterli olacaktır.

            Platin Elma Ödülleri 2015 yılından itibaren, Eğirdir’in bereketini simgeleyen elmayla; ülkenin ve dünyanın tarımına üretkenlik getirmeyi amaçlıyor. Sloganını “Dünyayı Değiştiren Elma” olarak belirleyen Platin Elma artık Eğirdir’in ve Isparta’nın bir tarım markası haline gelerek bu yıl büyük bir heyecanla geceye hazırlanıyor.

 

            10 DALDA ÖDÜL VERİLECEK

            Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın desteğiyle, Eğirdir Kaymakamlığı ve Platin Elma Derneği tarafından iki yıldır düzenlenen Platin Elma Ödülleri; elmanın üretiminden tüketimine kadar geçirdiği yolculukta görev alan kişi ve kurumlara veriliyor.

ÖDÜL KATEGORİLERİ:

- AR-GE

- MEKANİZASYON

- EN İYİ PAZARLAMA ve ORGANİZASYON

- BAŞARI ÖYKÜSÜ

- SOSYAL SORUMLULUK

- İHRACAT

- İNOVASYON

- KADIN GİRİŞİMCİ

- GİRİŞİMCİ FİRMA

- SÜRDÜRÜLEBİLİR PAZARLAMA

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap