Platin Elma Ödülleri & Davraz Tarım Forumları Türkiye'nin Tarım Zirvesini Bir Araya Getiriyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Platin Elma Ödülleri & Davraz Tarım Forumları Türkiye'nin Tarım Zirvesini Bir Araya Getiriyor
Haberin Tarihi: 9.1.2015 12:13:00 - Okunma Sayısı:3277 defa okundu.

Platin Elma Ödülleri bu yıl ilk defa Ulusal anlamda ses getirecek bir organizasyonla, Tarım Zirvesinin Isparta'nın incisi Davraz Kayak Merkezinde "Tarımda Yeni Eğilimler" konulu forumlarıyla imza atmaya hazırlanıyor.

"Platin Elma Ödülleri & Davraz Tarım Forumları" Türkiye’nin Tarım Zirvesini Bir Araya Getiriyor

 

Platin Elma Ödülleri bu yıl ilk defa Ulusal anlamda ses getirecek bir organizasyonla, Tarım Zirvesinin Isparta'nın incisi Davraz Kayak Merkezinde "Tarımda Yeni Eğilimler" konulu forumlarıyla imza atmaya hazırlanıyor.

10 Ocak 2015 günü yapılacak olan Platin Elma Ödülleri & Davraz Agropolis Forum Etkinliği için basın toplantısı düzenleyen Eğirdir İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü ve Platin Elma Derneği Başkanı Uğur TURGUT "Ana amacı Platin Elma adıyla Elmanın Başkenti olan Isparta da yetişen elma çeşitlerinin markalaşması, Ülkemizde ve dünya'da isminin duyulmasını sağlamaktır. Bu amaç ile çıkılan yolda çalışmalar yapmak üretimini yapan üreticilerimizi onurlandırarak bu forumu gelenekselleştirmek istedik. Ülkemizin başka İllerinden de katılacak olan Ulusal firmalar ile 10 Ocak 2015 tarihinde 3.'sü düzenlenecek olan forumun diğer iki ödül törenlerine göre farklı olan yanı ise sadece elma değil diğer tarım alanlarında da ödüller verilerek Isparta İlimizin tarım şehri olduğunu göstermektedir." dedi.

Toplantı da söz alan Platin Elma Genel Sanat Yönetmeni Görkem ÇAKIN ise, "Her yıl düzenlenmesini ve geleneksel olmasını istediğimiz Platin Elma Ödülleri forumumuz çeşitli Ulusal kanallarda hem canlı hem de banttan yayın yaparak milyonlarca insana ulaşmaktadır. Başkanımızın da dediği gibi ana amacı markalaşmak olan elma ödülleri ile Isparta elmasının dünyanın her yerinde isminden söz ettirecek tarımsal bir ürün olmasını istiyoruz." dedi.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Uğur TURGUT, 3. Platin Elma Ödülleri&Davraz Agropolis Forumunun tüm etkinliğinin bant yayını olarak 16 Ocak 2015 Cuma günü saat 20:00'da TGRT Haberden yayınlanacağını ve etkinlikle ilgili resmi web sitesi adresinin www.platinelmaodulleri.org olduğunu söyledikten sonra toplantı sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap