Çocuklardan Okçuluk Kursuna Büyük İlgi…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Çocuklardan Okçuluk Kursuna Büyük İlgi…
Haberin Tarihi: 23.8.2019 10:52:36 - Okunma Sayısı:1727 defa okundu.

7'den 70'e herkese hitap eden Okçuluk kursu, kışın da planlanan program dahilinde devam edecek.

Çocuklardan Okçuluk Kursuna Büyük İlgi…

Yaz Spor okulları kapsamında, Eğirdir Belediyesinin desteğiyle Eğirdir Stadyumunda ilk kez açılan Okçuluk kursu büyük ilgi görüyor. 7'den 70'e herkese hitap eden Okçuluk kursu, kışın da planlanan program dahilinde devam edecek.

 

Eğirdir Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, devam eden Okçuluk kursu öğrencilerini ziyaret ettiler. Öğrenciler ve veliler memnuniyetlerini dile getirirken bu kursun açılması için desteklerini esirgemeyen Eğirdir Belediye başkanı Veli Gök’e  teşekkür ettiler. 

Eğirdir Stadyumunda Eğirdir Belediyesinin desteğiyle ilk kez açılan Okçuluk kursu büyük ilgi görüyor.  Çok sayıda başvuru alan kurs, 7 den 70'e herkese hitap etmekte olup, kursun önümüzdeki dönemde de kışın devam etmesini isteyen velilerimize, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Şanal, Okulları açıldıktan sonra da planlama dahilinde okçuluk kursunu devam ettireceklerini söyledi.

 Ali Şanal ayrıca, Yazın Eğirdir Belediyesi  işbirliği içerisinde açılan diğer kurslara, desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Veli Gök'e, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Savran'a, Gölbelde Şirket Müdürü Ömer Yılmaz'a ve belediye çalışanlarına, öğrenciler adına teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap