Milletvekili Recep Özel'den Zafer Bayramı mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milletvekili Recep Özel'den Zafer Bayramı mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2019 16:47:27 - Okunma Sayısı:1385 defa okundu.

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MİLLETVEKİLİ RECEP ÖZEL'DEN ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin büyük taarruzdan zaferle ayrıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İstiklal uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmetle, gazileri şükranla anan Milletvekili Özel, "vatan için kanlarını feda eden şehitlerin bıraktığı mirasa sahip çıkmak için bizlere büyük görev düşüyor" dedi.

AK Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“30 Ağustos milletimizin istikbalini korumak için tüm engelleri birlik içerisinde,kardeşlik ruhuyla ve kararlılıkla aşması bakımından büyük anlam ifade etmektedir. Milletimiz imkansızlıklar içinde bulunsa da vatanını, bayrağını ve bağımsızlığını canını pahasına ortaya koyarak korumuştur. Bu vesileyle 30Ağustos’ta istiklal uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum. Necip Türk milletimizin Zafer Bayramını en içten duygularla kutluyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap