Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2019 17:32:41 - Okunma Sayısı:1523 defa okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel bir kutlama mesajı yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel bir kutlama mesajı yayınladı.

Demirel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30 Ağustos Zaferimiz, Devletimizin ve Cumhuriyetimizin Kuruluş ruhu olmuştur. Türk Milleti, Dumlupınar’da kahramanlık destanı yazmış ve bu günlere gelmemizde vesile olmuştur. Dünya ya Türkün adını yazmış ve ilelebet var olacağımızın yaşanmış örneği oluşturulmuştur.

Türk Milletinin Esarete alınamayacağı, Emperyalist emellere hizmet etmeyeceği, tüm dünyaya milletimizin imanlı mücadelesi ile gösterilmiştir.

Türk Milletinin ve Türk Devletinin üzerinde kara bulut olarak gezen Emperyalistlere, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Bağımsızlık Mücadelesi Yıldırım gibi düşmüş, mutlu ve umutlu geleceğin göstergesi olmuştur.

30 Ağustos Zaferi, teslimiyete, köleliğe, bağımlılığa, esarete alınmaya karşı verilmiş yiğit bir mücadele olmuştur. Bu mücadele Bozkurt Yürekliler ile Türkün Adını Dünyaya Silmeyecek şekilde yazma mücadelesi olmuştur. Sonuç Türk Milletinin Zaferi ile taçlanmıştır.

Bu zafer, İstiklalimize leke sürmek isteyen iç ve dış etkenlere bir daha cürret edemeyecekleri sonuç olmuştur.

Türk Milletinin kutlu ve imanlı varlığı, prangaları kırmıştır. İstiklalimiz için neleri yapabileceğimiz savaş meydanında sergilenmiştir.

Bugün bu şanlı mazimiz, bize umut oluyor ve yaşama bağlanma sevdamız olmaktadır.

İstiklalimizi ve geleceğimizi bize sağlayan Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarına, vatanımız için canlarını veren Aziz Şehitlerimize ve Kıymetli Gazilerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Minnettarız, sonsuza kadar onlara borçluyuz.

Bu vesile ile 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

Ne Mutlu Türküm Diyene

Varlığımız Türk Milletine Armağan Olsun

Saygılarımızla.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap