KAYMAKAM ÇELİK: “EĞİRDİR’E HİZMET İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ…”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM ÇELİK: “EĞİRDİR’E HİZMET İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ…”
Haberin Tarihi: 2.9.2019 16:51:59 - Okunma Sayısı:1394 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir’in potansiyellerini göz önünde bulundurarak ilçemize hizmet edeceklerini belirtti .

KAYMAKAM ÇELİK:

“EĞİRDİR’E HİZMET İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ…”

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Diyarbakır Silvan Kaymakamı ve Silvan Belediyesi Kayyumluğu görevlerinden Eğirdir Kaymakamlığı görevine atanan Adem Çelik; “Eğirdir’e hizmet etmek için, Eğirdir’de bir şeyler üretmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

İlçemizde 29 Ağustos 2019 tarihi itibariyle görevine başlayan ve bugün kendilerini makamlarında ziyaret ettiğimiz Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir’in potansiyellerini göz önünde bulundurarak ilçemize hizmet edeceklerini belirtti ve “3 yıl önce Uluborlu Kaymakamı iken Diyarbakır Silvan Kaymakamlığına atanmıştım. İnşallah bıraktığımız yerden aynı heyecan ve enerji ile Eğirdir’de bir şeyler üretmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kısa sürede adapte olup, Eğirdir’in potansiyellerini de değerlendirerek, hak ettiği konuma gelmesi için çalışacağız…” ifadelerini kullandı.

Eğirdir’in 5’nci görev yeri olduğunu belirten Kaymakam Adem Çelik, “Bizler Anadolu’nun, Türkiye’nin çeşitli yerlerine 2 yıl, 3 yıl, 4 yıl konar geçeriz. Memleketimizin bir çok yerinde çalıştım. Eğirdir benim beşinci görev yerim. İnşallah Eğirdir’de de güzel şeyler üretip, güzel hizmetler yaparak arkamızda hoş bir seda bırakırım…” dedi.

Kaymakamımız Adem Çelik’e tekrar “Hoşgeldiniz” derken çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap