Gazetecilere ödül verildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gazetecilere ödül verildi
Haberin Tarihi: 15.10.2019 11:55:31 - Okunma Sayısı:1246 defa okundu.

65 yıldır Isparta sporunun her branşında hizmet eden duayen gazeteci Hasan Özbek ve günümüz spor faaliyetlerinde gündemi belirleyen gazeteci Levent Doğan’a da plaket verildi.

Gazetecilere ödül verildi

Türkiye genelinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri çeşitli etkinliklerle kutlandı. Isparta’da basketbolun yanı sıra voleybol vb. dallarda yarışmalar düzenlendi. 6 Mart Spor Salonundaki bu etkinliklere Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Vali Yardımcısı Haluk Şimşek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin Karagöz, Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (IASKF) Başkanı Erhan Oturak, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Isparta Şube Başkanı Durmuş Türkmen, İl Temsilcileri, Antrenörler, sporcular ve veliler katıldı.

Törende ulusal ve uluslararası derece elde eden sporcular ödüllendirildi. Bu arada 65 yıldır Isparta sporunun her branşında hizmet eden duayen gazeteci Hasan Özbek ve günümüz spor faaliyetlerinde gündemi belirleyen gazeteci Levent Doğan’a da plaket verildi. 2 gazeteciye Vali Ömer Seymenoğlu ve Isparta Gençlik ve sPor İl Müdür Murat Gevrek tarafından onure verildi.

Vali Seymenoğlu, “İlimize sporun her branşında hizmet ettiğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Gazeteci Hasan Özbek ise “Yaşam hayatının büyük bir bölümü sporun içerisinde geçti. Spor okullarda başlar. Beden Eğitimi Öğretmenlerine sesleniyorum: Okullarınızda su yüzüne çıkan gençleri keşfedin. Türk sporu genel olarak yabancı sporcuların istilasına uğradı. Bunun için milyarlar ödeniyor. Tüm kulüplerimiz borç batağında. Bunun için altyapıya, amatör sporuna önem vermemiz lazımdır” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap