Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi Programı Öğrencilerine Konferans…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi Programı Öğrencilerine Konferans…
Haberin Tarihi: 16.10.2019 16:36:06 - Okunma Sayısı:498 defa okundu.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir MYO Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine konferans düzenlendi.

Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi Programı Öğrencilerine Konferans…


Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir MYO Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine konferans düzenlendi.

14.10.2019 tarihinde Eğirdir MYO, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerine “Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi” firmasını temsilen 2011-2012 yılı ilk mezunlarından Gıda Teknikeri Hatice Yaprak Turhan konferans verdi.

Öğrencilere mezuniyet sonrası iş başvurularında dikkat etmeleri gereken hususlar, Kalite Yönetim Sistemleri, Kalite Belgeleri, Kahve üretimi ile ilgili yasal mevzuatlar, eğitim hayatlarında hangi konularda donanımlandırılmaları gerektiği hususları, sektörde karşılaşacakları problemler vb. konularda bilgi aktarımı sağlandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap