Demirel’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Demirel’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 28.10.2019 08:46:21 - Okunma Sayısı:1161 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Demirel’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“ Cumhuriyeti ilan dönemlerimizdeki birlik ve beraberlik ruhu bize ışık tutmalıdır” diyen Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mehmet DEMİREL“Türk Milleti olarak destansı İstiklal Savaşı ile tarihinin seyrini değiştirmiş, ilelebet var oluş felsefesini dünyaya göstermiş, küresel güçlerin oyunlarını yıkmış ve 29 Ekim 1923’te kalıcı cevap niteliğinde Cumhuriyeti ilan etmiştir.

Türkün tarih sahnesinde var oluşundan itibaren, Türkü yok etmek isteyen küresel güçlere ve onların hain oyunlarına karşı daima tek vücut olmayı başarmışız. Onların arzularına umut olmak yerine Türkün bağımsızlık sevdasına umut olarak mücadele vermişiz.

Bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin göstergesi Cumhuriyetimizin ilanı ile taçlanmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik yapan ve ilk Cumhurbaşkanımız olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kurucu kahramanlara, vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini hürmet ve şükranla anıyorum. Aziz Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum ” dedi.

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap