Yelkencilerimiz Türkiye Şampiyonası İçin İstanbul’a Gidiyor…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yelkencilerimiz Türkiye Şampiyonası İçin İstanbul’a Gidiyor…
Haberin Tarihi: 13.11.2019 13:21:25 - Okunma Sayısı:2368 defa okundu.

Yarışlara Eğirdir Yelken Kulübünden 10 Sporcu Katılacak…

YELKENCİLERİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN İSTANBUL’A GİDİYOR…

- Yarışlara Eğirdir Yelken Kulübünden 10 Sporcu Katılacak…

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF)’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard TYF Türkiye Şampiyonası Yelken Yarışları 18-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde Büyükçekmece-İstanbul’da yapılacak.

TYF Türkiye Şampiyonasına Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünden;  Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zeliha Nur Demirbaş, Nisa Naz Kayacan, Yaşar Nur Bal, Zeliha Sevde Vural, Mine Ertap, Süreyya Oktar, Afra Öztekin ve Arif Aslantürk katılacak.

Açık statüde yapılacak olan yarışlar, Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard sınıfları için seçme kriterlerinden biri olacak.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan TYF Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan şu bilgileri verdi: “Türkiye Yelken Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan ve Federasyonun son yarışı olan Türkiye Şampiyonası Yelken Yarışları 18-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Büyükçekmece Yelken Kulübü ev sahipliğinde Büyükçekmece-İstanbul’da gerçekleşecek. Optimist, Laser 4.7, Radial ve Standard sınıfları için seçme kriterlerinden birini kapsayan yarışlar, açık statüde gerçekleşecek.

12 yarış yapılması planlanan Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü olarak katılacağız. Başkanlığını yaptığım kafilede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken Antrenörü Ahmet Şahan, Eğirdir Belediyespor Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen görev yapacaklar.

Türkiye Şampiyonasına katılacak olan yelkencilerimiz;

Optimist (Senior) Aybars Kaya, Yunus Emre Karagöz, Zeliha Nur Demirbaş, Nisa Naz Kayacan, Yaşar Nur Bal, Zeliha Sevde Vural.

Optimist (Junior) Mine Ertap, Süreyya Oktar, Afra Öztekin.

Laser 4.7 Arif Aslantürk’tür.

Yarışçı yelkencilerimizin bu büyük yarışta deneyim kazanmalarını ve tabii ki milli takıma girebilmelerini umut etmekteyiz. Tüm yelkencilerimize başarılar diliyorum.”

Yarışmalara katılmalarında katkıda bulunan; Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e, Gülbudak İşletmesi yönetim kuruluna ve yelkenci velilerine teşekkür eden Ağartan, yarış kafilesinin 17 Kasım 2019 Pazar günü Eğirdir Limanındaki yelken kulübü önünden saat 8.00’de hareket edeceğini de sözlerine ekledi.

Eğirdir Belediyespor Yelken takımı sporcuları, 23 Kasım 2019 Cumartesi günü ödül töreninin ardından Eğirdir’e dönüş yapacak.

Bütün yarışmacılara başarılar dileriz.

(AKIN)

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap