Eğirdir Yelkencileri Bodrum-Yalıkavak'a Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Yelkencileri Bodrum-Yalıkavak'a Gidiyor
Haberin Tarihi: 23.1.2015 10:22:00 - Okunma Sayısı:1956 defa okundu.

Türkiye Yelken Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Optimist Junior, Laser Radial, Laser 4.7 yarıyıl kupası Yelken Yarışları 26 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri arasında, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum-Muğla'da yapılacak.

Eğirdir Yelkencileri Bodrum-Yalıkavak’a Gidiyor

 

            Türkiye Yelken Federasyonu 2015 yılı faaliyet programında yer alan Optimist Junior, Laser Radial, Laser 4.7 yarıyıl kupası Yelken Yarışları 26 Ocak-1 Şubat 2015 tarihleri arasında, Yalıkavak Belediyesi Yelken Kulübü ev sahipliğinde Bodrum-Muğla’da yapılacak.

            Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, gazetemize yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi: “İlimizi temsil edecek Eğirdir’li Yelkenciler Optimist, Optimist Junier ve Laser Radial sınıflarında yarışlara katılacaklar. Bu yarışlar Türkiye’deki tüm yelken kulüplerinin katılımıyla gerçekleşecek.

            Kış şartlarında yarışacak olan yelkencilerimiz; Optimist’te Ali Lök, Gamze Akçin, Ilgım Dinç, Alperen Çamur, Optimist Junier’da Selin Deren Soysal, Ada Dinç, Laser Radial’de Alpcan Eken, bir hafta sürecek yarışmalarda toplam 12 yarış yapacaklar. Aldıkları derecelere göre değerlendirilecekler.

            Isparta-Eğirdir yelken kafilesine idareci Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Yelken Hakemi Şirzat Nacak, bölge yelken antrenörü Ahmet Şahan’la birlikte yelkenci çocukların bazı velileri de katılacaklar.”

            Yarışmalara katılımın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğirdir Belediye Başkanlığının katkılarıyla sağlandığını ifade eden Ağartan “İl Müdürlüğümüz sporcu harcırahları, belediyemiz ise tekne nakliyesi, sporcu ulaşımı ve diğer eksik gereksinmeleri karşılayacak.” dedi.

            Yelken İl Temsilcimiz Şeref Ağartan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Eğirdir Belediye Başkanlığı’na desteklerinden dolayı, ayrıca yelkenci çocuklarımızı yarışlara gönderen velilere de teşekkür ederek, yarışlara katılan idareci, antrenör ve sporcularımıza da başarılar diledi.

            Eğirdir Yelken takımı 26 Ocak 2015 Pazartesi günü sabah erkenden ilçemizden hareket edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap