Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü B Takımı Bodrum’a Gidiyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü B Takımı Bodrum’a Gidiyor
Haberin Tarihi: 10.12.2019 16:11:25 - Okunma Sayısı:2680 defa okundu.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan "Amaç; yelkencilerimizin yarış deneyimlerini artırmak, kış şartlarında yarış yapabilmeyi öğretmektir."

EĞİRDİR BELEDİYESPOR YELKEN KULÜBÜ B TAKIMI BODRUM’A GİDİYOR

2019 yılı Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğünün açtığı Yelken Yaz okulunda yetişen yeni yelkencilerimiz, ilk defa Bodrum il yarışlarına katılacaklar.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan "Amaç; yelkencilerimizin yarış deneyimlerini artırmak, kış şartlarında yarış yapabilmeyi öğretmektir." dedi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2019 yılı Yelken İl Temsilciliği faaliyet programı kapsamında 12-15 Aralık 2019 tarihleri arasında Bodrum Belediye Yelken Kulübü ev sahipliğinde Hareketli Salma 4. Ayak İl Yarışması düzenlenecek. Yarışlar, (Optimist, Laser 4.7, Laser Radial ve Techno 293) sınıflarında yapılacak.

Açık statüde yapılacak olan Muğla GHSİM Hareketli Salma 4. Ayak il yarışmasına Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübünden 12 sporcu katılacak.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan başkanlığındaki kafilede Isparta Gençlik ve Spor Yelken Antrenörü Ahmet Şahan ve Eğirdir Belediye Spor Yelken Antrenörü Utku Mehmet Dikmen de görev alacaklar.

Laser / 4.7 sınıfında; Arif Aslantürk, İlke Dikmen ve Elif Ilgaz Çam,

Optimist Junior sınıfında ise; Kağan Eryılmaz, Cemal Aydın, Hasan Boran Hoban, Furkan Akın, Deniz Nimet Bulucu, Afra Öztekin, Buğra Aslantürk, Ayşegül Akdeniz Tenderis ve Efekan Eraslan, Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü adına yarışacaklar.

Kafile 12 Aralık 2019 Perşembe günü sabah 08.30’da Eğirdir Limanındaki Yelken kulübünden hareket edecek. Yelkencilerimiz 15 Aralık 2019 Pazar günü Eğirdir’e dönecekler.

Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, yarışmalara katılmaları için destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök'e ve yelkenci velilerine teşekkür etti.

Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap