Başarılı çocuklarımıza Etudosd ve Eğirdir Belediyesinden Kayak Eğitimi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başarılı çocuklarımıza Etudosd ve Eğirdir Belediyesinden Kayak Eğitimi
Haberin Tarihi: 26.1.2015 09:01:00 - Okunma Sayısı:1430 defa okundu.

Etudosd ve Eğirdir Belediyesi İşbirliği ile Eğirdir'li Çocuklarımıza Davras Kayak Merkezinde 02-06 Şubat 2015 tarihleri arasında "Kayak Eğitim Kursu" Düzenlenecek...

Başarılı çocuklarımıza Etudosd ve Eğirdir Belediyesinden Kayak Eğitimi

 

Etudosd ve Eğirdir Belediyesi İşbirliği ile Eğirdir’li Çocuklarımıza

Davras Kayak Merkezinde 02-06 Şubat 2015 tarihleri arasında

“Kayak Eğitim Kursu” Düzenlenecek…

 

            Etudosd ve Eğirdir Belediyesi İşbirliği ile ilköğretim okullarında başarılı olmuş olan 4’ncü sınıf öğrencilerinin katılımı ile 2-6 Şubat 2015 tarihleri arasında Davras Kayak Merkezinde “Kayak Eğitim Kursu” düzenlenecek.

            Konu ile ilgili olarak ETUDOSD’tan yapılan açıklamada: “02-06 Şubat 2015 tarihleri arasındaki eğitime ilköğretim okullarımızda başarılı olmuş olan 4. Sınıf öğrencilerinin katılımı, Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile sağlanmış durumda olup, Eğirdir Belediyesi öğrencilerin Davras Kayak Merkezine ulaşımında lojistik destek sağlayacak.

            Etudosd yönetim kurulunca organize edilen eğitim ile yeni nesilin kayak sporuna ilgi duyması, sporcu yetiştirilmesi hedefleniyor.

            Kayak merkezinde eğitime katılacak başarılı öğrenciler Alp Disiplininde kayak tekniklerini öğrenecekler. Öğrencilerin kayak eğitiminin ETUDOSD Yönetim Kurulu Başkanı ve Dağcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Uçgun’un bizzat vereceği öğrenildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap