HEDEF TRİATLONDA ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HEDEF TRİATLONDA ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK
Haberin Tarihi: 2.2.2015 09:32:00 - Okunma Sayısı:1293 defa okundu.

ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği) yönetim kurulu triatlon branşını kulüp faaliyetleri içerisine alma kararını vererek başvurusunu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'ne 2014 Eylül itibariyle yaptı.

HEDEF TRİATLONDA ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRMEK

 

ETUDOSD Triatlon branşında da faaliyet gösterecek

 

            ETUDOSD (Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği) yönetim kurulu triatlon branşını kulüp faaliyetleri içerisine alma kararını vererek başvurusunu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’ne 2014 Eylül itibariyle yaptı.

            Yapılan çalışmalar sonucunda Eğirdir Turizm Tanıtma ve Doğa Sporları Derneği’nin kulüp olarak resmi katılabileceği branşlara dağcılık branşından sonra triatlon branşı da eklendi.

          

            Triatlon il temsicisi ve aynı zamanda ETUDOSD Yönetim Kurulu Üyesi Çetin MEYDAN konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı. “Yıllardır Eğirdir’de gerçekleştirilen Ulusal ve uluslararası Eğirdir Triatlonu organizasyonlarına İlçemizden sporcu katılımının gerçekleşmemesini düşünerek bu eksikliğimizi giderme noktasında bir çalışma yapmamız kaçınılmazdı. Federasyonumuz yetkilileri ve özellikle Triatlon Federasyonu Başkanımız Sayın Hamdi GÜNEŞ, her yıl düzenlenen yarışlarda Eğirdir’den katılım olmaması sebebi ile üzüntülerini sürekli dile getirmekteydiler. Bu konuda ETUDOSD Yönetim Kurulu olarak karar alarak başvurumuzu yaptık ve triatlon branşı da faaliyet gösterebileceğimiz spor dalları arasına eklenmiş oldu”

            ETUDOSD Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş UÇGUN ise “kulüp olarak bundan sonraki hedefimiz ilçemizde ve ülkemizde düzenlenen triatlon yarışlarına katılmak ve dereceler almak olacaktır. Bu noktada Eğirdir’de yediden yetmişe gençlerimizi kulübümüz sporcusu olmaya ve yarışlara katılmaya davet ediyoruz” dedi.

            ETUDOSD Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş UÇGUN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman SİNAP, Çetin MEYDAN, Fuat BİLGİN ve Mehmet SEZGİN ortak düşünce olarak ETUDOSD dağcılıkta Eğirdir’i başarı ile ülkemizde nasıl başarı ile temsil ediyorsa triatlonda da benzer başarılara yakın zamanda ulaşılabileceğine olan inançlarını belirttiler.

            Bu gelişmeler üzerine ETUDOSD Kulübü’nün isminin Triatlon Federasyonunun Kulüpler sayfasında ve http://www.triatlon.org.tr/index.php?page=kulupler adresinde yayınlandığı da tespit edildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap