Eğirdirspor gençlere sahip çıkıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor gençlere sahip çıkıyor
Haberin Tarihi: 6.2.2015 15:32:00 - Okunma Sayısı:1427 defa okundu.

Eğirdirspor Voleybol branşında Eğirdirli sporcuları kulübe kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

            Eğirdirspor gençlere sahip çıkıyor

 

Eğirdirspor Voleybol branşında Eğirdirli sporcuları kulübe kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

            Eğirdirspor Voleybol takımı antrenmanlarına devam ediyor. Eğirdir’den 12-15 yaş arasında voleybol branşına hevesli bayan sporcuların antrenmanlara katılması istedi.  Katılmak isteyenlerin Eğirdirspor Kulübüne ve 0246 311 52 52 numaraları telefona müracaat etmeleri gerekiyor.

            Eğirdirspor Bayan Voleybol Takımı Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda antrenman yaptı. Antrenör Hüseyin Şentürk yönetiminde yapılan antrenmanda Eğirdirli gençler de yerini aldı.  Antrenör Hüseyin Şentürk, Eğirdir’in spordaki başarılarının bayan voleybol takımıyla devam edeceğini belirterek Eğirdirli gençlerin de bu başarılarda katkısının olacağını söyledi.

            Eğirdirspor Yöneticisi Bayan Voleybol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, “Takımımızın yıldızlarda, gençlerde ve büyüklerde büyük başarılara imza atacağına inancımız tamdır. Antalya’da yapılan 3. Lige terfi maçlarında ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu gördük. Kızlarımız, önümüzdeki maçlarda daha güçlenerek ve tecrübe kazanarak önemli zaferlere imza atacaklardır. Bayan Voleybol takımımız bünyesinde Eğirdir’in yetiştirdiği bayan sporcularımızın da yer almasını arzu ediyoruz. Bu kapsamda da çalışmalarımız devam ediyor. Voleybol branşında kendisini yetiştirmiş sporcularımızla irtibata geçerek antrenmanlarda yer almalarını istedik. İlk çalışmamızı yaptık ve Antrenörümüz Hüseyin Şentürk Eğirdir’in çocuklarını tek tek izledi. Her birini kulüp bünyesine katarak yetiştirileceğini şimdiden söyleyebilirim. Eğirdir’in Sultanları, kulübümüzü ve ilçemizi en iyi yerlere taşıyacaklardır.” dedi.

            Eğirdir’den de voleybolcuların katıldığı antrenman yaklaşık 2 saat sürerken, Eğirdir’den takıma yeni katılan sporcuların beğenildiği ve kendilerine de lisans çıkartılacağı ifade edildi. Daha sonraki antrenmanlarda da yeni katılacak sporcuların gözden geçirileceği ve lisanslarının çıkartılacağı açıklandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap