Ispartalı Triatletler 2020 Triatlon Sezonuna Hazırlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ispartalı Triatletler 2020 Triatlon Sezonuna Hazırlanıyor
Haberin Tarihi: 23.12.2019 17:16:07 - Okunma Sayısı:2907 defa okundu.

Triatlon performans testlerine 11-15 yaş aralığındaki 15 sporcu katıldı.

ISPARTALI TRİATLETLER 2020 TRİATLON SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Türkiye Triatlon Federasyonu’nun sezon içerisinde triatlon sporcularının performanslarını ölçmek  ve yeni sporcuları tespit etmek amacıyla düzenlenen performans testleri 21 Aralık 2019 Cumartesi günü Isparta’da yapıldı.

Triatlon performans testleri iki aşamada yapılırken, Sabah saat 10:00'da Tahsin Bilginer Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme testleri, saat 14:00'de ise Atatürk Stadyumu’nda koşu testleri gerçekleştirildi.

Testler Triatlon Federasyonu İl Temsilcisi ve Test Sorumlusu Öğr. Gör. Çetin MEYDAN, Triatlon  Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Antalya İl Temsilcisi Onur ŞENTÜRK, hakemler Dilan ŞAHİN ve Sinem ÖZDİL gözetimi ve kayıtlanması ile gerçekleştirilirken; testlere Isparta Barida Spor Kulübü Yöneticisi Cihan TUNÇEL yönetiminde; Ahugül ÖRGEN, Gökcan KAPÇI, Furkan Anıl KOÇAK, Kaan Etem AKŞAHİN, Emine Esma KORKMAZ, Talha ALINBAŞ,  Ayşe YALÇINKAYA, Ceylin PEHLİVAN, Yılmaz Yiğit SARISU, Göksu İZMİRLİ, Defne DUMAN, Deniz DUMAN, Havvanur SARIKAYA, Tunahan ÇELİK ve Kemal ERBAY isimli 11-15 yaş aralığındaki 15 sporcu katıldı.

Triatlon Federasyonu İl Temsilcisi ve Test sorumlusu Öğr. Gör. Çetin MEYDAN, konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada “21 - 29 Aralık 2019 tarihleri arasında 21 ilde yapılmaya başlayan testlerin 2020 yılı yarış sezonuna hazırlık amacını taşıması yanında  yapılacak diğer  testlerin de tamamlanması ile Triatlon Milli Takımı Gelişim Kampı İle A ve B Mili Takım kadrolarının oluşumu da katkı sağlanmış olacaktır. Ispartalı sporcularımızı ülke çapındaki yarışlarda ve tabii ki 18'ncisini yapacağımız 2020 Eğirdir Triatlon Yarışlarında görmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap