Eğirdirspor Antalya'dan 1 Puanla döndü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Antalya'dan 1 Puanla döndü
Haberin Tarihi: 9.2.2015 16:52:00 - Okunma Sayısı:1740 defa okundu.

Bölgesel amatör lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Eğirdirspor 8 Şubat 2015 pazar günü deplasmanda karşılaştığı Muratpaşa Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Eğirdirspor Antalya’dan 1 Puanla döndü

 

            Bölgesel amatör lig 7. Grupta ilimizi temsil eden Eğirdirspor 8 Şubat 2015 pazar günü deplasmanda karşılaştığı Muratpaşa Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

            Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eğirdirspor, rakibiyle Muratpaşa Belediyesi Mustafa Çetin Kaya Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya iyi başlayan kırmızı beyazlı ekip 5. dakikada Muhammet Mustafa Doğan ile bulduğu atağı gole çeviremeyince, 8. dakikada sağ kanattan yapılan ortayı iyi değerlendiren Kaan Şen, Muratpaşa Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran temsilcimiz golü 43. dakikada Muhammet Mustafa Doğan’ın sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Doğan Çift ile buldu.

            İlkyarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha temkinli başlayan iki takım da girdiği pozisyonlardan yararlanmayınca karşılaşma 1-1 lik beraberlikle sona erdi ve her iki ekip de 1 puana razı oldu. Eğirdirspor bu beraberlikle 8 haftadır olduğu gibi bu hafta da 9. sıradaki yerini korurken, Muratpaşa Belediyespor ise puanını 13 ‘e yükseltti ve 12. sıraya yerleşti.

            Bölgesel Amatör Ligin 18. Haftasında Temsilcimiz Eğirdirspor kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Sarayköyspor’u ağırlayacak. Karşılaşma 15 Şubat Pazar günü saat: 13.30’da oynanacak.

GRUPTA ALINAN DİĞER SONUÇLAR İSE ŞU ŞEKİLDE;

Afjet Afyonspor 3- 0 Pamukkalespor

Isparta DSİ 0-1 Bucak Belediye Oğuzhaspor

Muğlaspor 1- 0 Konyaaltı Belediyespor

Sarayköyspor 1-2 Bodrumspor

Uşak Sportif 2-0 İzmirspor

Yeşilovaspor 0-1 Selvioğluspor

 

GELECEK HAFTANIN PROGRAMI

15 ŞUBAT PAZAR Saat:13.30

 

Bodrum Bld Bodrum - Afjet Afyonspor        

Bucak Belediyespor- Yeşilova

Eğirdirspor-Sarayköyspor

İzmirspor- Muratpaşa Belediyespor

Konyaaltı Belediyespor- Isparta DSİ

Pamukkalespor- Muğlaspor

Selvioğluspor-Uşak Sportif

 

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap