FETÖ Terör Örgütü Kriptolarının Operasyonları

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,FETÖ Terör Örgütü Kriptolarının Operasyonları
Haberin Tarihi: 6.1.2020 14:06:12 - Okunma Sayısı:7458 defa okundu.

FETÖ Terör Örgütü Kriptolarının Kendilerini Gizleme ve Amaçlarına Ulaşmak İçin Gerçekleştirdikleri, Kullandıkları ve Manipüle Ettikleri Olaylar ve Toplum İçindeki İnfiale Sebep Olacak Operasyonları

FETÖ Terör Örgütü Kriptolarının Kendilerini Gizleme ve Amaçlarına Ulaşmak İçin Gerçekleştirdikleri, Kullandıkları ve Manipüle Ettikleri Olaylar ve Toplum İçindeki İnfiale Sebep Olacak Operasyonları

Mehmet DEMİREL

 

Fetö terör örgütü, mutlak amaçlarına ulaşmak için kendilerine engel gördükleri kişi, kurum, kuruluş ve toplumda itibar görmüş şahsiyetleri kontrol altına almak ve ya bertaraf etmek için, düzmece olaylar sahnelemişler, kumpas tertiplemişler, hadiseleri gerçeğe aykırı lanse etmişler, kendilerine yarıyacak şekilde manipüle ettikleri bir çok olay, hikaye oluşturmuşlardır.

Bu tertibatlara, olaylara, kumpaslara, manipüle çalışmalarına örnekler geçmişteki yargılamalarda deşifre edilmiştir.

Örnekleri internette detayları ile mevcuttur. Çoğu düzmece hikayeler olduğu hukuki zeminde kanıtlanmış ve toplumda infiale sebep oldukları kanıtlanmıştır.

Kendilerini halen gizleyen Fetö Terör Örgütü Kriptoları bu senaryolara devam etmektedirler.

Kendilerini gizleme, inandıkları hain düşüncelere hizmet etmek adına yoğun çaba sarf ettikleri görülmektedir.

Toplumda infiale sebep olacak, toplumun değerlerine aykırı, güven duygusunu yıkacak, kişi, kurum ve kuruluşlarını itibarsızlaştıracak hikayeleri ve operasyonlarını devam ettirmektedirler.

Bu operasyonlarda kurdukları kumpas için akıl almaz ilginç kurgular olan hikayeleri kullanmaktadırlar.

Bu kriptolar aklınıza gelmeyecek kişilerdir. Bazıları basit sıradan vatandaş, bazıları önemli görevlerde bulunan ve ya emekli olmuş kişilerdir.

Bunları toplumda çözmek, deşifre etmek zordur. Çünkü aldıkları eğitimler, toplumda kendilerini çok iyi kamufle edebilme yetenekleri ile saklıdır.

Ancak, “ şeytan ayrıntıda gizlidir “ sözünden yola çıkılarak Kriptolar, hal ve tavırlar ile oynadıkları oyunlarda açık vermektedirler.

Uyanık olmak ve millet olma değerlerimize sımsıkı sarılmak gerekmektedir.

“ Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın, mesele benim meselem değil banane yahu …” gibi yaklaşımlar ile kenarda durup bakmak doğru değildir.

Bu örgüt kriptoları bunu kullanmaktadırlar. Toplumda istedikleri gibi at koşturmaktadırlar.

Kenarda durmayalım fakat hukuk dışı bir karşı atak da sergilemeyelim.

Uyanık olup sezinlediğimiz olayları Devletin Resmi Makamları ile paylaşalım. Yoksa Kripto Yılanlar bir gün kenarda duran Samimi İnsanları ısırarak onlara zarar verecektirler. Amaçları uğruna gözleri kararmış beyinleri yıkanmış Yaratıklar,

“ Vatan Hainleri “ dirler.

Vatan Hainlerinin kalbi, beyni, inanışları yoktur. Onların her şeyleri Hainliktir.

Hain olanlar zarar vermeden yaşayamazlar. Zarar verme noktasında silahları; iğneden ipliğe kadar her şey olabilir. Amaçları uğruna kullanabilecekleri her şey…

Bunların hesaba katmadıkları tek şey “ Kendilerinin bir hesabı varsa, Cenabı Allahın da bir hesabı var “ olduğu gerçeğidir.

Kendilerini Kurnaz Tilki olarak görüyor olabilirler. “ Tilkinin bir hükmü varsa; Bozkurtun da bir Töresi “ vardır.

Türk Milleti Tarih Sahnesinde sayısız Vatan Haini ve Kirli Oyunları ile karşı karşıya kalmıştır. Hepsi hak ettiği cezayı almışlardır. Hiç biri amaçlarına ulaşamamışlardır. İlelebet de ulaşamayacaklardır. Sonları hep aynı olacaktır. Hain köpeklerin sonu hep aynı kalacaktır. Çünkü her dönemde bunların karşısında “ İman ile yoğrulmuş Vatanperverlik, kişi, kurum ve kuruluşlar “ olmuştur. Daima da var olacaklardır.

Türk Milleti olarak bu hainlere ve hikayelerine boğun eğmeyeceğiz. Mücadelemiz “ Son Nefes, Son Damla Kana kadar “ devam edecektir.

Sözümüz bitmedi…
Suskunluğumuz ilahi adalet ile mühürlenecektir…
Bekleyin, görün…

Kullanım Hakkım; TÜRK IRKIMA AİT,
SOYSUZ, SOPSUZ HAİNLERE DEĞİL…

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap