Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı İl Birincisi Oldu…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı İl Birincisi Oldu…
Haberin Tarihi: 10.1.2020 16:13:56 - Okunma Sayısı:6187 defa okundu.

ğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımı, yenilgisiz bir başarıyla İl Birincisi oldu.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol Takımı İl Birincisi Oldu…

 Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2019-2020 eğitim - öğretim yılı Isparta İli Voleybol Yıldız Erkekler Mahalli İl Birinciliği müsabakası düzenlendi.

Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden ve 6 takımın katıldığı müsabakalarda, Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımı, yenilgisiz bir başarıyla İl Birincisi oldu.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Voleybol takımı şampiyonluğun tadını çıkarıyor. Sporcular, Okul Müdürü İbrahim Yüceer, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Yılmaz ve Taylan Ulutaş’la birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette Milli Eğitim Müdürü Ahmet Armutoğlu, bütün sporcuları tek tek öperek şampiyonluğun ilçemizde de sevinçle karşılandığını iletti. Armutoğlu, sporcuları madalya ile ödüllendirdi.

Şampiyon takımımız önümüzdeki günlerde Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik ile Belediye Başkanı Veli Gök’ü de ziyaret edeceklerini bildirdiler.

Biz de Akın gazetesi olarak Mehmet Akif Ersoy’un şampiyon efelerini gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap