Ulusal Medya Temsilcileri Eğirdir'de...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ulusal Medya Temsilcileri Eğirdir'de...
Haberin Tarihi: 27.1.2020 15:46:19 - Okunma Sayısı:1572 defa okundu.

Ulusal Medya temsilcileri, Eğirdir Gölü'nde gezinti martılara ve göl kuşlarına ekmek attı, Akpınar Seyir Terası, Dündarbey Medresesi, Hızırbey Camii ve Yeşilada'yı gezdi.

ULUSAL MEDYA TEMSİLCİLERİ EĞİRDİR'DE...

Isparta Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından İlimizin tanıtım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Isparta Valiliği ve İl Kültür Turizm Müdürlüğü sosyal medya hesaplarında paylaşılan “Tutkunu Yaşa, Haydi Davraz’a” başlığıyla başlatılan tanıtım kampanyaları, mevsim koşullarına göre artan kar yağışı ve sömestr tatilinin etkisi ile Davraz Kayak Merkezine yoğun ilgi Ulusal medyanın da ilgisini çekiyor. Bu kapsamda haftasonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü misafiri olan Ulusal Basının önde gelen temsilcileri ilimizde belirlenen gezi programı kapsamında incelemelerde bulundu ve alanda çekim ve röportajlar gerçekleştirdi. Gelen misafirler özellikle sosyal medyada Davraz Kayak Merkezi ile ilgili çok olumlu görüşlerin yer aldığını ve bundan etkilendiklerini, burada canlı olarak gördükten sonra yapılan övgülerin fazlasıyla hakettiğini söylediler.

Ulusal Basın temsilcileri, İlimizin turizm değerlerinden olan Gölcük Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleri, buzla kaplı Eğirdir Gölü'nde gezinti martılara ve göl kuşlarına ekmek atmaları ile unutulmaz anlar yaşarken Akpınar Seyir Terası, Dündarbey Medresesi, Hızırbey Camii ve Yeşilada gezisi ile program devam etti.

Her yıl artan trendi ile yüzlerce turisti ağırlayan bölgenin turizm değerlerine hayranlıklarını ifade eden misafirlerimiz, tanıtıma katkı sağlayacaklarını ve kendilerine bu fırsatı sağlayan Isparta Valiliğine teşekkür ederek ayrıldılar.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap