SU ÜRÜNLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SU ÜRÜNLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI
Haberin Tarihi: 7.2.2020 19:54:04 - Okunma Sayısı:4798 defa okundu.

Su Ürünleri Kanunu ile ilgili Eğirdir İlçesinde faaliyet gösteren Su Ürünleri Kooperatifleri ve üyelerine Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü olarak bilgilendirme

SU ÜRÜNLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI BAŞLADI 
7191 sayılı Kanun ile değişerek 01 Ocak 2020 tarihi itibariyle yürürlüğe giren 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ile ilgili Eğirdir İlçesinde faaliyet gösteren Su Ürünleri Kooperatifleri ve üyelerine Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bilgilendirme toplantıları başladı.
​Bu kapsamda ilk olarak 07 Şubat 2020 tarihinde Barla Köyü’nde S.S. Barla Su Ürünleri Kooperatifine yönelik EKOBİR Müdürü Süleyman CAN, Barla Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş. Şeref YILMAZ, Su Ürünleri Mühendisleri Emine BAŞER ve Bayram KORKMAZ, Barla Muhtarı Mehmet SERT, Kooperatif Başkanı Feyzi CEYLAN ve Kooperatif üyelerinin katılımıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
​Söz konusu toplantıda 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu ile güncellenen idari yaptırımlar ve Eğirdir Gölü’nde yapılan su ürünleri kontrol faaliyetleri hakkında sunum gerçekleştirildi. Akabinde soru-cevap şeklinde mevcut konular ve denetimlerle ilgili istişareler yapılarak toplantı sonlandırıldı.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap