Eğirdir  MAREM Agroexpo Uluslararası Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Fuarına Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir  MAREM Agroexpo Uluslararası Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Fuarına Katıldı
Haberin Tarihi: 12.2.2020 15:06:38 - Okunma Sayısı:4500 defa okundu.

“Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 06 – 09 Şubat 2020 tarihleri arasında 15. kez düzenlendi.

Eğirdir  MAREM Agroexpo Uluslararası Tarım Ve Hayvancılık Fuarı Fuarına Katıldı

Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarı arasındaki “Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, 06 – 09 Şubat 2020 tarihleri arasında 15. kez düzenlendi. Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına; yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri, bakanlık temsilcileri başta olmak üzere tüm tarım sektörü temsilcileri katıldı.

Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığının koordinatörlüğünde hazırlanan Bakanlık ortak standında İzmir, Manisa, Balıkesir İl Müdürlükleri, Orman Bölge Müdürlüğü, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Araştırma Enstitüleri yanı sıra Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM) de yerini aldı.

 Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve beraberindeki heyette Bakanlığın standını ziyaret etti. Eğirdir Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (MAREM)’nün standını üreticilerimizin yanı sıra İzmir milletvekili Prof. Dr. Hasan KALYONCU ile İzmir Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa ÖZEN ziyaret ettiler. Gelen ziyaretçiler Eğirdir MAREM’in çalışma konularıyla ilgili almak istedikleri bilgiler kendilerine verilirken, çeşitli yayınlardan da faydalanma olanağı buldular.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap