Kaymakam Adem Çelik Kurum Denetimlerine Devam Ediyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik  Kurum Denetimlerine Devam Ediyor
Haberin Tarihi: 28.2.2020 13:07:48 - Okunma Sayısı:1623 defa okundu.

Kaymakam Çelik, FETÖ’den Hazine’ye Devredilen Binada İncelemelerde Bulundu

 

KAYMAKAM ADEM ÇELİK

KURUM DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Kaymakam Adem ÇELİK Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Eğirdir İlçe Müdürlüğü ile Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) Müdürlüğünde denetim gerçekleştirdi.

Kurum, kuruluş ve birim denetimlerine devam eden Kaymakam ÇELİK, ilk olarak SGK İlçe Müdürlüğüne giderek denetimlerde bulundu.

Kurum müdürü Hürrem OLGUN’un karşıladığı Kaymakam Adem ÇELİK, personelle tanışarak yaptıkları iş ve işlemlerle ilgili bilgi aldı. Daha sonra kurum müdürü OLGUN’un odasına geçen Kaymakam ÇELİK, buradaki denetiminin ardından SHM Müdürlüğüne hareket etti.

SHM Müdürü Aytekin ERDOĞAN’ın karşıladığı Kaymakam Adem ÇELİK, hizmet merkezi müdürlüğünde inceleme yaparak gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

FETÖ’den Hazine’ye Devredilen Binada İncelemelerde Bulundu

2017 yılı aralık ayında Fetullahçı Terör Örgütü ile iltisaklı olduğu tespit edilip el konulan Kubbeli Mahallesindeki binada da incelemelerde bulunan Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK'e Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Aytekin ERDOĞAN ve Eğirdir Milli Emlak Şefi Atakan ARIKAN da eşlik etti. Kaymakam ÇELİK, 3 katlı binayı inceleyerek kamu hizmetinde kullanılması hususunda değerlendirmelerde bulundu.

Eğirdir Milli Emlak Şefi Atakan ARIKAN’dan bina ile ilgili bilgi alan Kaymakam ÇELİK; “3 katlı yapının kamu hizmetine yönelik kullanılması için gereken adımları atacağız” diye konuştu.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap