CHP Kadın Kollarından Gazetemize Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Kadın Kollarından Gazetemize Ziyaret
Haberin Tarihi: 6.3.2020 15:31:12 - Okunma Sayısı:1200 defa okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın, tanışma ziyaretleri kapsamında Gazetemizi ziyaret etti

CHP KADIN KOLLARINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın, tanışma ziyaretleri kapsamında Gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette CHP Eğirdir Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Memnune Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcısı Osman Polat ve Bilişim Sorumlusu Necati Savaş da hazır bulundu.

 CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın ve beraberindekiler Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ile bir süre sohbet ederek 8 Mart Kadınlar Günü'nü de kutladılar.

8 Mart Kadınlar Günü yaklaşırken kadın esnaflarımızı ziyaret ettiklerini belirten CHP Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın ve yönetim kurulu üyesi Memnune Yılmaz, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ve Muhabirimiz Emel Turan Kartal'ın da Kadınlar Günü'nü kutlayıp zarif hediyelerini sundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir Kadın Kolları Başkanı Ümmü Aydın ve beraberindekilere nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap