Milli Güreşçi Mahmut Demir Kaymakam Çelik’i Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Milli Güreşçi Mahmut Demir Kaymakam Çelik’i Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 2.7.2020 14:37:37 - Okunma Sayısı:2981 defa okundu.

ülkemize sayısız başarılar kazandıran Milli Güreşçi, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut DEMİR Kaymakam Adem ÇELİK’i makamında ziyaret etti.

MİLLİ GÜREŞÇİ MAHMUT DEMİR

KAYMAKAM ÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün onur konuğu olarak ilçemize gelen ve ülkemize sayısız başarılar kazandıran Milli Güreşçi, Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut DEMİR Kaymakam Adem ÇELİK’i makamında ziyaret etti.

Mahmut DEMİR ve beraberindeki Amasya Vergi Rekortmeni Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Newholland Türk Traktör Bayii Kenan GÜRİPEK ve Suluova Ziraat Odası Başkanı Adnan ÖKSÜZ ile gerçekleşen ziyarette bölgemizin tarımsal ürünü olan elma yetiştiriciliği hakkında karşılıklı fikir alış verişi gerçekleşti.

Amasyalı Eski Milli Güreşçi Mahmut DEMİR, Amasya elması figürlü çini sanatı eserinden oluşan hediyeyi Kaymakam ÇELİK’e takdim ederken görevinde başarılar diledi. Kaymakam ÇELİK de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile ve “Avrupa ve Dünyada ülkemizi başarı ile gündeme getirmesinden dolayı kendisini kutluyor, Olimpiyat Şampiyonumuza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap