İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş'ın kızı dünyaevine girdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş'ın kızı dünyaevine girdi
Haberin Tarihi: 13.7.2020 11:01:20 - Okunma Sayısı:2675 defa okundu.

Mutluluklar dileriz

İYİ Parti Eğirdir İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş'ın kızı dünyaevine girdi.

Sultan-Tahsin Taşbaş'ın kızı Merve, Nazlı-Mahmut Çetin'in oğlu Ramazan Çetin ile evlendi.

9 Temmuz 2020 perşembe günü Altınkum Düğün Salonunda yapılan kına gecesi ve ve 12 Temmuz 2020 pazar günü Eskişehir'de yapılan düğünde, Coronavirüs tedbirleri çerçevesinde gelin ve damat yanısıra davetlilerin de maske ve sosyal mesafe kuralına titizlikle uydukları gözlendi.

Törene katılan davetliler genç çifte mutluluklar dilerken İYİ Parti İlçe Başkanı Tahsin Taşbaş da davetliler ile tek tek ilgilendi. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden Taşbaş, "Kızımın düğün merasimine katılan tüm misafirlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Mazeretleri nedeniyle katılamayan ve mesaj gönderen İyi Parti Genel Başkan Yardımcım ve Teşkilat Baskanım Sayın Koray Aydın, Genel İdare Kurulu üyem Sayın Nuri Okutan, Isparta milletvekilim Sayın Aylin Cesur'a çok teşekkür ediyorum

İl başkanım Özgür Tandoğan, tüm ilçe başkanlarım çok kıymetli üyelerimizin katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Düğün salonu sahibi Çetin organizasyona ve ekibine kaliteli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Biz de Akın Gazetesi olarak Taşbaş ve Çetin ailelerini kutluyor, Merve - Ramazan Çetin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap