Gelendost’ta Uyuşturucu Operasyonu: “2 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı”

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gelendost’ta Uyuşturucu Operasyonu: “2 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı”
Haberin Tarihi: 17.7.2020 15:17:13 - Okunma Sayısı:3581 defa okundu.

Yapılan incelemede 7 parça halinde yaklaşık 15 gr. Uyuşturucu Madde (eroin ve metanfetamin) ele geçirildi.

Gelendost’ta Uyuşturucu Operasyonu:

“2 Şüpheli Şahıs Gözaltına Alındı”

Gelendost İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan yol kontrolünde durdurulan araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan incelemede 7 parça halinde yaklaşık 15 gr. Uyuşturucu Madde (eroin ve metanfetamin) ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

“Gelendost İlçemizde 15/07/2020 günü Gelendost İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli olarak Uyuşturucu Madde Ticareti ve Kullanımı suçuna yönelik yapılan çalışmalarda;

Bir aracın Isparta-Konya Karayolu üzerinde Gelendost İlçesine seyir halinde olduğu, araç içerisindeki şahıslarda uyuşturucu madde bulunduğuna yönelik bilgiler elde edilmesi üzerine, Gelendost İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan yol kontrolünde durdurulan araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan incelemede 7 parça halinde yaklaşık 15 gr. Uyuşturucu Madde (eroin ve metanfetamin) ele geçirilmiş olup, yakalanan 2 şüpheli şahıs gözaltına alınarak adli mercilere sevk edilmişlerdir” denildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap