Kaymakam Adem ÇELİK’in Kurban Bayramı Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem ÇELİK’in Kurban Bayramı Mesajı
Haberin Tarihi: 28.7.2020 17:32:28 - Okunma Sayısı:2203 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. ÇELİK, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar; Milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliştiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günlerdir.

Bu manada, paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı’na kavuşmanın sevinç ve coşkusunu hep birlikte gönülden yaşamaktayız.

Kurban Bayramı; cömertliğin, rahmetin ve bereketin bol olduğu, dargınlık ve kırgınlıkların unutulup milletin birbirine her zamankinden daha fazla kenetlendiği ve gönül birliği oluşturduğu dini bayramlarımızdandır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta vatanımızın varlığı ve bağımsızlığı uğruna, bizlerin huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günleri idrak edebilmemize imkân sağlamak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyor, bu güzel bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap