III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Antalya'da Başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Antalya'da Başladı
Haberin Tarihi: 27.2.2015 10:23:00 - Okunma Sayısı:3141 defa okundu.

Çalıştaya Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir ÇINAR ve Ziraat Yüksek Mühendisi Soner SAVAŞER de katılıyor.

III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı Antalya'da Başladı

 

            Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği tarafından düzenlenen "III. Su Ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı" Antalya’da başladı. Çalıştaya Eğirdir Su Ürünleri Araştırma İstasyonu Müdürü Şakir ÇINAR ve Ziraat Yüksek Mühendisi Soner SAVAŞER de katılıyor.                                              

            Çalıştay kapsamında Su ürünleri yetiştiriciliği sektörü ile ilgili pazarlama, üretim ve planlanması, tüketimin arttırılması, yem ve desteklemeler gibi konularda yaşanan sorunları tartışmak ve çözümlerine yönelik öneriler belirlenmek amacıyla, üreticiler, kamu kuruluşları, üniversiteler, ilgili sivil toplum örgütleri, yem sanayicileri, ilaç firmaları, su ürünleri sektörüne ekipman sağlayan tedarikçi şirketlerin katılımıyla sektör sorunlarına çözüm önerilerinin gündeme getirilmesi hedefleniyor.

            Antalya Lara-Kundu'daki Miracle Restort Otel’de düzenlenen çalıştayda Eğirdir SARİM’i Kurum Müdürü Şakir ÇINAR ve Ziraat Yüksek Mühendisi Soner SAVAŞER temsil ediyor. Çalıştaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünden 4, diğer Su Ürünleri Araştırma Enstitüleri ve İstasyonları'ndan da 2'şer kişi katılıyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap