Kaymakam Adem Çelik'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı
Haberin Tarihi: 29.8.2020 15:27:47 - Okunma Sayısı:1611 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kaymakam Adem Çelik'in "30 Ağustos Zafer Bayramı" Mesajı

Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelik; “30 Ağustos Türk'ün bağrına dayanan hançerin milletçe sökülmesi, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesi destanıdır” dedi.

Çelik mesajının devamında şunları ifade etti:

“Bugün, mazisi eşsiz kahramanlık, zafer, şan ve şerefle dolu aziz milletimizin, muazzez vatan toprağı uğruna verdiği zorlu Kurtuluş Savaşı mücadelesini başarıyla neticelendirerek Anadolu’yu ebedi yurdumuz olarak bir kez daha tescillediği ve Cumhuriyet’imizin kuruluşunu müjdelediği büyük zaferimizin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

98’inci yıldönümünü ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden aynı duygularla kutladığımız 30 Ağustos Zaferi ile Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğindeki yüce Türk Milleti, emperyalist güçlerin işgalci ordularını vatanımızdan kesin olarak atarak ebedi özgürlük ve bağımsızlığına kavuşmuştur. Her safhası tek tek düşünülerek kazanılan bu Büyük Zafer, Türk Milletinin ortaya koyduğu eşsiz bir eserdir.

Anadolu halkının birbirine kenetlendiği ve tekbir yumruk olarak yokluklar içerisinde fedakârlıklarla verdiği Kurtuluş Savaşı'nda, en son Başkomutanlık Meydan Muharebesini de kazanarak kesin zafere ulaşmıştır. "Ya İstiklal Ya Ölüm" parolası ile başlayan muharebede elde edilen bu zafer; Türk'ün bağrına dayanan hançerin milletçe sökülmesi, özgürlük ve haysiyetimizi yok etmek isteyenlerin dize getirilmesi destanıdır.

Bu kutlu günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor; tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap